En iyi C++ Kitapları

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
21,539
Tahmin edileceği gibi, C++ ile ilgili en iyi kitapların tamamı ingilizcedir. O yüzden eğer ingilizce dilini bilmiyorsaniz, C++ dilinden önce ingilizceyi öğrenmeniz şarttır!

Ondan sonra da aşağıdaki konuda yer alan kitapların toplamaya başlayabilirsiniz:

The Definitive C++ Book Guide and List

Artık devletimiz de kitabın ne kadar önemli olduğunu anlamış durumda ve 150 Avroya kadar olan kitapları amazon'dan veya yurtdışındaki başka bir yerden sipariş ederseniz, gümrüğe takılmadan elinize ulaşacak. Eğer 150 Avrodan fazla tutan kitaplar getirtirseniz, sadece %8 vergi ödüyorsunuz.
 
Eğer o kadar bilgiyi okumaya üşeniyorsanız, yeni başlayanlar için C++ Primer kitabını mutlaka alın. 15 yıl önce aldığım bu kitaba halen zaman zaman başvuruyorum. C++ ile ilgili en son yenilikler ve standarda eklenen en son özellikleri kapsamasa da, gene de son derece faydalıdır. Zaten standardın en son özelliklerini kullanmaya da çok hevesli olmamak lazım, çünkü böyle yaparsanız, yazdığınız programı belli bir derleyiciye muhtaç hale getirmiş olursunuz. En güzeli, oturmuş ve yıllardır var olan özelliklere göre program yazmak ve böylece değişik işletim sistemleri ve derleyiciler ile programınızın derlenebilir olmasını temin etmek.
 

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,653
Mesajlar
97,271
Üyeler
2,438
Son üye
İbrahimSönmez

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top