Yerli Pcb Klemens Üreticisi

İki tane şeyi merak ettim:

1- Kaç adet için bu fiyat
2- Bu tasarım firma tarafından size özel mi yapıldı? Hazır bir tasarım ise ne kadar modifiye edildi?
biz 200 civarı adetli aldığımız için bir miktar daha ucuza aldık ama perakende fiyatından çok da farklı değildi. yazdığım fiyat güncel perakende fıyatıdır.

bu sistemin kişiye özel hiçbir tarafı yok. 72, 100, 108, 200 gibi çeşitli yüksekliklerde profiller koniş gibi metre hesabı satılıyor. aldığınız profile uygun yan kapakları da istediğiniz adette satın alıyorsunuz. size düşen pcb tasarımını yaparken hangi profili kullanacağınıza karar vermek. mesela atıyorum 100 lük profil kullanacaksınız, pcb nin yüksekliğini 100mm yapıyorsunuz. genişliği size kalmış. pcb tasarımınızı da dilediğiniz genişlikte yapıp aldığınız profili pcb nin eni kaç ise ona göre keserek kullanıyorsunuz. ben gönye makinesi ile kestim. pano içine ray montajı yapacağım için ayrıca ray bağlantı aparatları da aldım.
 
Son düzenleme:
Fiyat pahalı. Bu fiyata altınkaya da ray tipi kapalı kutular var. Ayrıca bu profillerdende var. Fiyatı karşılaştırmak lazım.
 
Fiyat pahalı. Bu fiyata altınkaya da ray tipi kapalı kutular var. Ayrıca bu profillerdende var. Fiyatı karşılaştırmak lazım.
altınkayada profil olduğunu bilmiyordum. çin malı olanları var ama yumuşak ve mukavemetsiz olduğu için tercih etmedim. benim devremde dışardan görülmesi ve müdehale edilmesi gereken 3 trimpot 5 led var. kapalı tip kutu bana zulüm olurdu. led, trimpot çubukları, delikleri, yazıları vs. kendin biliyorsun zaten.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,943
Mesajlar
101,458
Üyeler
2,507
Son üye
30agustos

Son kaynaklar

Son profil mesajları

deneyci wrote on hakan8470's profile.
Sibonge uNkulunkulu ngokuhlukahluka asinike kona.

Bu hangi dil? :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
Back
Top