Sercan
--
Haydaa gene/yeni bir eksik!Ben elektronik yükü bağladım ve cırıltı kesilene kadar akımı arttırdım.
Haydaa gene/yeni bir eksik!Ben elektronik yükü bağladım ve cırıltı kesilene kadar akımı arttırdım.
Haydaa gene/yeni bir eksik!
Biliyorum, sorun elektronik yükün olmamasıO sadece kulağı rahatsız edici birşey. Çalışması açısından bir sorun değil.
Biliyorum, sorun elektronik yükün olmaması
Değerinin ne olduğu belirtilmiyor mu?
Değerini bilmiyorum, kutu içeriğinde de görünmüyor. Elimde çok miktarda taş direnç mevcut. Değerini bilsem uygun birin takarım.
5316 eklentisine bak
Biliyorum, sorun elektronik yükün olmamasıDeneye deneye yaparsın ama optimum değer olmaz. Mesela diyelim sen 0.5 A, 1 A, 1.5 A, 2 A diye deniyorsun ve 2 A de diyelim sesi kesti. Ama belki de 1.55 A de sesi kesiyor. Bu durumda 0.45 A ziyan etmiş oluyorsun ve güç kaynağının çıkış gücünden yiyorsun.
Banggood'dan aldım. Milyon tane ürün var. Bir temsilci çıkacak... Aslında üreticiye soracaktım, üretici firmanın sitesini bulamadım. NVVV diye bir marka.İstersen bir oltayı at, satın aldığın Çinliye sor. Belki de o gün sağ tarafından kalkmıştır ve sana söyler değerini
Banggood'dan aldım. Milyon tane ürün var. Bir temsilci çıkacak... Aslında üreticiye soracaktım, üretici firmanın sitesini bulamadım. NVVV diye bir marka.
Linkini verebilir misin? Ben de biraz dedektiflik yapayım bakalım
Olmadı denk geldiğimde 2k 10W alır takarım. Onu da kutuya termal macun ile yapıştırırım. Bendeki 7W ve bacakları zayıflamış, biraz önce tam dipten koptu.Bu arada taş direncin 100 °C olması bir problem değil. Benim UPS deki dirençlerin ortalama sıcaklığı 130 °C ve iki yıldır mutlu mesut çalışıyorlar