Çok iyi olur valla. Bu cihazın kutusuna sığdıramam onu ama başka eğitici deneylerde çok işime yarar!
Abi meger ile test etmeyeceksen olur Kondansatör gerçekten büyük. Her projede kullanılacak bir ürün değil.
Yarın müsaitsen ararım seni.
Çok iyi olur valla. Bu cihazın kutusuna sığdıramam onu ama başka eğitici deneylerde çok işime yarar!
Abi meger ile test etmeyeceksen olur Kondansatör gerçekten büyük. Her projede kullanılacak bir ürün değil.
Yarın müsaitsen ararım seni.
Eline sağlık. Teori ve pratiğin uyuştuğunu görmek her zaman insana iyi hissettirir.
Bu arada analog discovery'yi farkettim ... Son versiyonu öğrenciler için %50 indirimle alınabiliyor, bizim yeğeni yakalayıp onun üzerinden bir tane ben de almayı düşünüyordum. Ama o indirimle bile gene 1000 ₺ ye geliyor. Çoğu hobicinin bütçesinin çok ötesinde.
Memnun musun Analog Discovery'den?
şebeke elektriğini doğrultup pwm ile anahtarlanan bir mosfete girsek, çıkış gerilimini kondansatörle düzleştirdikten sonra bununla pwm doluluk oranını modüle etsek (geribesleme) olmaz sanırım, merak ettiğim neden olmuyor, pwm ile motor sürmede işe yarıyor, motor sabit bir yük olduğundan belki de.