Abi ben cihazı toplayıp kullanmaya başlamadan bitti saymıyorum. Hem bu gün dışarda biraz işlerim var. Yetiştiremem herhalde toplama işini.Artık bu güç kaynağının bitişini kutlamamız lazım. Nereye götürüyorsun bizi Gökhan?
Onu başka yere aldım abi. Şimdi başka sıkıntılarım var. Simetrik yapmasam iyiydi ama geçen sene yokluğunu çok çektim. Dün gece 1'e kadar uğraştım. Bir aksilik olmazsa bu gün kapatıcam kutuyu.Devrenin ne olduğunu göremiyorum, o yüzden manyetik alandan nasıl etkilenir, veya etkilenir mi net değil.
Onu başka yere aldım abi. Şimdi başka sıkıntılarım var. Simetrik yapmasam iyiydi ama geçen sene yokluğunu çok çektim. Dün gece 1'e kadar uğraştım. Bir aksilik olmazsa bu gün kapatıcam kutuyu.
1542 eklentisine bak
Aliexpress ten almıştım. Başlıkları da ayrı satılıyordu. Ama tr de de görmüştüm. Bulursam link atarım.Potansiyometrelerii Türkiyeden mi aldın ? Türkiyeden aldıysan link verde bende alayım onlardan. PID konusunu incelerken bende aklımda bir düzenek var o düzeneği yapacağım potlar hem işime yarar hemde görünümüde güzel ayrıca.
abi 12 TL hadi benim fakirliğimde alınacak bir şey olsun en altta Yakllaşık 75 TL ye satılan var ? Acaba bizi ışınlama özelliğide varmı öyle ya pota 75 tl veriyorsam beni ışınlaması lazım nollmuş bunlara yaPot Düğmesi Ürünleri ve Çeşitleri - Direnc.net
Pot Düğmesi ürünlerini uygun fiyatlarla Direnc.net'ten satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Burada var ama bayağı pahalıymış..
abi 12 TL hadi benim fakirliğimde alınacak bir şey olsun en altta Yakllaşık 75 TL ye satılan var ? Acaba bizi ışınlama özelliğide varmı öyle ya pota 75 tl veriyorsam beni ışınlaması lazım nollmuş bunlara ya
Lehim pompasına 10 senedir birşey olmadı abi. Aldığım ilk pompadır. Ne hikmetse bozulmadı. Ama tavsiyene uyucam tabikiVideoda dikkatimi çeken bazı şeyler:
Lehim sökme pompasını öyle kurulu olarak bırakma Yayını eskitiyorsun.
Negatif kaynakta tehlikeli birşey yapmışsın. KIRMIZI renkli terminale eksi voltaj geliyor! Kırmızı her zaman siyaha göre pozitif olarak varsayılır ve bunu kullanacak adama (belki de 5 sene sonra o adam sen olacaksın ) çok kötü bir sürpriz yapıyorsun! Bu şebeke toprak hattı olan sarı/yeşil kabloya birisinin FAZ bağlaması gibi birşey, kimse beklemez böyle birşeyi ve fena ısırılır. Doğrusu ona farklı bir renk kullanmak.
Aslında daha da doğrusu, güç kaynağını böyle kalıcı olarak simetrik YAPMAMAK. Trafonun sekonder sargısının ortak bağlantısını ayır. Orada iki tel birbirine lehimlidir, sökmen yeterli. Sonra da bağımsız iki pozitif kaynak yap. Böylece KIRMIZI renk artık yalan söylememiş olur.
Lehim pompasına 10 senedir birşey olmadı abi. Aldığım ilk pompadır. Ne hikmetse bozulmadı. Ama tavsiyene uyucam tabiki