Konuyu @nt ye havale edelim. O deli py ile yapay zeka yapar. Olmadı parmağını prize sokmaktan çekinmez.Direnç testini yapmak kolay da, insan testini nasıl yapacağız? Var mı bir gönüllü?
acımıyor acımıyor ben denedim,irkiliyorsun sabah uyanır uyanmaz -5 soğuğa çıkmış gibi oluyorsun geçiyor hemen şayet kaçak akım sağlamsaTavukla yapsak? Ama olmaz sigorta atsa bile ki atacak orası kesin, acıyıp acımadığını söylemesi lazım çarpılanın.
Ozaman konuyu @nt ye havale edelim. Py ile tavuğun "gıdak" larını kodlayıp türkçeye çevirsin. (En son banada sövecek )Tavukla yapsak? Ama olmaz sigorta atsa bile ki atacak orası kesin, acıyıp acımadığını söylemesi lazım çarpılanın.
Abi ne yaptın ya canlı tavuğu elektriğe bağlamaya kıyılır mı. Ben tavuğun önceden canı alınmış tüyleri yolunmuş halini denemeyi düşündüm. sanki bu daha mı insani .Ozaman konuyu @nt ye havale edelim. Py ile tavuğun "gıdak" larını kodlayıp türkçeye çevirsin. (En son banada sövecek )
Abi ne yaptın ya canlı tavuğu elektriğe bağlamaya kıyılır mı. Ben tavuğun önceden canı alınmış tüyleri yolunmuş halini denemeyi düşündüm. sanki bu daha mı insani .
Birinde başkası öldürmüş oluyor. Tavuk zaten ölmüş yani ne yapayım. Yemezsen boşuna ölmüş olacak hayvan. .Tavuğu yirken üzülmüyorsun da elektrik testinde kullanırken mi üzülüyorsun
Şakalaşıyoruz falan da kafalar çeşit çeşit. Ben de makarasını yapıyorum yani yoksa tabii ki hayvanı yediğimde, hayvanı yemiş oluyorum. Ama gerçekten de farklı bir his kendi öldürdüğün hayvanı yemek. Keşke bu kadar lezzetli ve faydalı olmasalardı da hiç hayvan yemeseydik.Birinde başkası öldürmüş oluyor. Tavuk zaten ölmüş yani ne yapayım. Yemezsen boşuna ölmüş olacak hayvan. .
Birinde başkası öldürmüş oluyor. Tavuk zaten ölmüş yani ne yapayım. Yemezsen boşuna ölmüş olacak hayvan. .
Abi yumurtasıyla oluyorsa yapayım. Ben yumurtasına hastayım. Hergün sabah kahvaltısında 2 tane, öğlen ekmek arası 2 tane garanti yiyorum. Akşamada yumurtalı ıspanak, menemen filan gibi yumurta içerikli yemekler varsa onlara da hiç itiraz etmiyorum. Ama bende Semih gibi kendi kestiğim veya kesilirken gördüğüm hiç bir hayvanı yiyemiyorum. Tavukla kendi aramda seçim yapacaksam eğer, kendimi seçer parmağımı prize sokarımTamam işte, Gökhan yapsın tavukla testi, biz de sonuçlarından yararlanalım. Tavuk boşuna niyazi olmasın
Peki ortalama 7.5 kW lık üç fazlı motorların çalışabildiği, kırıcı ve kaynak makinası gibi elektrikli aletlerin çalıştığın bir tesisata hangisi uygun olur?
Bir de k tipi mi vardı sankiB tipi bi KAKR üzerinde; AC, A ve F tip özelliklerini de barındırır.
Bir de k tipi mi vardı sanki
Tiplerin detaylarını unuttum araştıralı baya oldu