İzmir'deyim; ilginiz, nezaketiniz için çok teşekkür ederim, sağ olun.Benzer piller piyasada satılıyor. Ayni boyutta yeni pil alınıp paket yapılıp cihazinizda kullanabilirsiniz.
Yer neresi Antalya ise yardımcı olurum.
Yeni pil alırsanız birleştirip lehimlenerek söktüğünüz şekilde toplayarak kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, sağ olun. Uzun süre gitmesi çok iyi olur, eski piller 1000mAh ki gerçek değildir büyük ihtimalle ve kalitesizdi sanki.Piller olunce ben sadece paket kismini yeniliyorum. Bu mesela cok uygun fiyatli, hem alietin calisma suresi iki katina cikar. En son kulaklik icin almistim. 30 saat falan calisiyor bununla.
![]()
Orion 103450 3.7V 2000mAh Şarj Edilebilir Lityum Polimer Pil - BMS'Li | PilSitesi.com
%100 orijinal Orion 103450 3.7V 2000mAh Şarj Edilebilir Lityum Polimer Pil - BMS'Li en uygun fiyatlar ile PilSitesi.com güvencesiyle kapınızda.www.pilsitesi.com
Bununda 2.000mA olup olmadigindan emin degilim aslinda. LiToKala 500 var, onunla bir ara olceyim usenmezsem. Kulakligi dagitmak zor geliyor cunku.Teşekkür ederim, sağ olun. Uzun süre gitmesi çok iyi olur, eski piller 1000mAh ki gerçek değildir büyük ihtimalle ve kalitesizdi sanki.
N11'den satın aldım 2 adet 250₺ civarında. Bende de Lii-600 var şarj yerleri silindirik piller için nasıl ölçebilirim + ve - kablolarla mı acaba?Bununda 2.000mA olup olmadigindan emin degilim aslinda. LiToKala 500 var, onunla bir ara olceyim usenmezsem. Kulakligi dagitmak zor geliyor cunku.Ama ornegin 1400mA ciksa dahi yine de orijinal pilden daha uzun sure dayanir. Bu fiyata oldukca iyi yine de.
Bos bir kalem pilin kutuplarini bantla kapatip bir tane dummy batarya yaptim. Dummy bataryayi yuvaya oturturken araya olcecegim bataryanin kablolarini sikistiriyorum. Kolay oluyor oyle.N11'den satın aldım 2 adet 250₺ civarında. Bende de Lii-600 var şarj yerleri silindirik piller için nasıl ölçebilirim + ve - kablolarla mı acaba?
Son bir şey daha sorsam.Bos bir kalem pilin kutuplarini bantla kapatip bir tane dummy batarya yaptim. Dummy bataryayi yuvaya oturturken araya olcecegim bataryanin kablolarini sikistiriyorum. Kolay oluyor oyle.
Teşekkür ederim, sağ olun.Li-Po bataryalar daha hafif, patlamaya karsi daha dayanikli ama daha pahali ve sarj sayisi daha az. Ayrintili bilgi icin su sayfaya goz atabilirsiniz.
![]()
Lithium-Ion vs Lithium Polymer Battery - Robocraze
This blog will help you to understand the basics of lithium-ion and lithium-polymer batteries and their differencesrobocraze.com
Tekrardan merhaba.Bununda 2.000mA olup olmadigindan emin degilim aslinda. LiToKala 500 var, onunla bir ara olceyim usenmezsem. Kulakligi dagitmak zor geliyor cunku.Ama ornegin 1400mA ciksa dahi yine de orijinal pilden daha uzun sure dayanir. Bu fiyata oldukca iyi yine de.
Lehimleyip, taktım uydu bulucuya. Diğer bataryaya göre kalındı piller, cihazın kapağını kapatmadım, kılıfı vardı hiç gözükmüyor, baktım çok iyi gidiyor pil. Çok güzel oldu, teşekkür ederim, sağ olun.1700mA desek iyiymis yine de, sonucta 5 dolara aliyorsunuz tanesini. Eminim Cin'deki ureticiden 1,5 $ a cikmistir. O paraya gore cok cok iyi aslinda.![]()