Ares'te devreyi kutu içine yerleştirmek mümkünmüş!

tekosis

Aktif Üye
Proteus Ares'te devrenizi kutu içine yerleştirmek mümkünmüş, benim gibi daha önce kullanmayanlara haber vermek istedim. 3D modelini hazırladığım kutunun(Altınkaya PR-240 plastik proje kutusu) step dosyasını areste oluşturduğum bir pakete yine 3D model olarak tanımlayıp çalışmaya ekledim. Tasarladığım sistemin montajlı hali resimlerde görünüyor. Derken... Az önce Altınkaya'nın web sitesine tekrar baktım yenilenmiş, kutunun step dosyasını kaynaklara eklemişler ancak kutu bu resimlerdeki gibi değil kapalı olarak tasarlanmış. Haliyle benim işime yaramıyor. Ürettikleri tüm parçaların(kapaklar, kutu gövdeleri, plastik aparatlar vs.) step dosyalarını sitelerinden paylaşabilirlerse çok faydalı olacak. Kendileriyle irtibata geçip bu isteğimi bildireceğim.

Ekler

• ln1.png
    ln1.png
    115.1 KB · Görüntüleme: 127
  • ln2.png
    ln2.png
    106.9 KB · Görüntüleme: 121
  • ln3.png
    ln3.png
    174.1 KB · Görüntüleme: 127
Valla ben daha çok dfplayer'ın ares için bu kadar iyi modellenmesine şaşırdım:D

Forum istatistikleri

Konular
6,952
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back