Ahmet
S38>S85
abi sütten dili yanan...O zaman instrustar'ı hazır iade ettin, 205X olanını al. Bunda lojik analizör de var.
abi sütten dili yanan...O zaman instrustar'ı hazır iade ettin, 205X olanını al. Bunda lojik analizör de var.
Ben ekransiz USB mikroskobu eski LG G2 telefona baglayip kullaniyorum. O tur bir cozum isinizi gorurse kalan para ile termal kamera da alabilirsiniz.Bende hanımı ikna ettim . Promosyon parasını ekipmana gömeceğim . Osiloskop , elektronik mikroskop , termal kamera seçeneklerinden birini ya da ikisini alacağım.
Termal kamera tamir işlerinde çok hızlı tamir yapıp zamandan kazanmak için profosyonel olarak bu işi yapanlar için elzem gördüğüm kadarıyla. Benim gibi esneye esneye çalışıp bol bol vakti olanlar için biraz lüks sanki . Osiloskop , akım - gerilim ayarli güç kaynağı ve elektronik mikroskop almaya karar verdim toplu olarak .Ben ekransiz USB mikroskobu eski LG G2 telefona baglayip kullaniyorum. O tur bir cozum isinizi gorurse kalan para ile termal kamera da alabilirsiniz.
Siz bilirsiniz tabii. Basit USB mikroskoplar 350 TL civarinda. Telefona baglarsaniz PC ekranina yansitma, telefona kaydetme, sosyal medyadan aninda gonderme, video kaydetme gibi isleri cok hizli yapabiliyorsunuz. Bunlar bir kac bin TL'ye satilan dijital mikroskoplarin yeteneklerinin cok otesinde. Ben oncelikle F/P, sonra da bu tur yetenekler icin tercih etmistim bu cozumu. Tabii atil bir telefon gerekiyor oncelikle. Kalan parayla da baska ciciler alabilirsiniz.Termal kamera tamir işlerinde çok hızlı tamir yapıp zamandan kazanmak için profosyonel olarak bu işi yapanlar için elzem gördüğüm kadarıyla. Benim gibi esneye esneye çalışıp bol bol vakti olanlar için biraz lüks sanki . Osiloskop , akım - gerilim ayarli güç kaynağı ve elektronik mikroskop almaya karar verdim toplu olarak .
Uni-T olan TR'de 5.411Lira. O kadar param olsaydi once osiloskop alirdim. Kamera degilde termometre kurtariyorsa 800C'ye kadar olceni 250 TL civarinda.UNİT (Uni-Trend Technology) den WiFİ özellikli, Yeni model Termal Kamera çıkmış
UNI-T UTi730E/UTi720E
Aşağıdaki kamera da uygun fiyatlı modelmiş (bize yine pahalı)
UNI-T UTi712S termokamera
Uni-T olan TR'de 5.411Lira. O kadar param olsaydi once osiloskop alirdim. Kamera degilde termometre kurtariyorsa 800C'ye kadar olceni 250 TL civarinda.
400C'ye kadar olcen termal kamera da 2.500 TL civarinda.
Page Not Found - Aliexpress.com
tr.aliexpress.com