athenas0arrows
Aktif Üye
Her modele göre kablo renkleri değişiyor en garantisi kolu açıp bakmak 317 bağlantısı regülatör bağlantısı ile aynıVarsa elinde pinout atabilir misin?
Her modele göre kablo renkleri değişiyor en garantisi kolu açıp bakmak 317 bağlantısı regülatör bağlantısı ile aynıVarsa elinde pinout atabilir misin?
Bunla ilgili konu açabilir misin rica etsem?Sıcak hava kolunun içinde fan olan modellerde bazılarında 24 bazılarında 12v salyangoz fan oluyor lm317 ile sürmede voltaj çok düşünce bazen kalkış yapmıyor fan bu projeyi yaptım yardımcı da olabilirim
Olur açayımBunla ilgili konu açabilir misin rica etsem?
Soracaklarım var ama burdan sorarsam millet zor görür konu başlığı altında olursa soracaklarım yapanların işine yarar.Olur açayım
konuyu açtım linkiSoracaklarım var ama burdan sorarsam millet zor görür konu başlığı altında olursa soracaklarım yapanların işine yarar.
2 pinli DC motor, gerilim ile hız kontrolü yapılabiliyor. sadece uçtaki sıcaklık sensörünü kullanmadım. Pot'a nokta koydum lehimlerin eridiği sıcaklıkta. Sunline 907 adıyla satılıyor. 5 pinli : 2 resistans, 2 DC fan ve sıcaklık sensörü.Motoru DC'mi?
Direkt DC gerilim ile çalışıyor mu?
Özel bir sürücü ihtiyacı var mı?
Varsa elinde pinout atabilir misin?
Bende hanım yok ama kendimi zor ikna ettim. Kendime sigarayı bırakma hediyesi oldu. Bayramda bisiklet hediye edilmiş çocuk gibi hissediyorum şu an.Bende hanımı ikna ettim . Promosyon parasını ekipmana gömeceğim . Osiloskop , elektronik mikroskop , termal kamera seçeneklerinden birini ya da ikisini alacağım.
Sigaraya başlayıp bırakasım geldi bir an.Bende hanım yok ama kendimi zor ikna ettim. Kendime sigarayı bırakma hediyesi oldu. Bayramda bisiklet hediye edilmiş çocuk gibi hissediyorum şu an.
20464 eklentisine bak
LM358'le NE5532'yi karşılaştırıyorum şimdi. Güç kaynağında NE5532 kullanmaya karar verdim. Çok daha hızlı çalışıyor. Bu zamana kadar osiloskop almadığıma pişman oldum. Çok fazla imkan sağlıyor.
Herkeste yemiyor o maalesef. Ben bu güne kadar 20 defa bırakıp tekrar başladım. Şuanda da bırakmış evresindeyim ama hala birşey alamıyorum.Sigaraya başlayıp bırakasım geldi bir an.
Elektronik hobisine başlamamla sigaraya başlamam hemen hemen aynı yıldır. Bunca zaman sigaraya verdiğim parayla çok kallavi bir atölyem olurdu .Sigaraya başlayıp bırakasım geldi bir an.
Yok o kadar da zor değil, adamın biri 200 kere bırakmış .Herkeste yemiyor o maalesef. Ben bu güne kadar 20 defa bırakıp tekrar başladım. Şuanda da bırakmış evresindeyim ama hala birşey alamıyorum.
Bırakması banada zor değil yav. Ben kafam bozulunca içiyorum, sakinleşince bırakıyorum. Yani 1 ay içsem 10 ay içmiyorum. Zor olan sigarayı bıraksan bile oradan kalan parayla birşey alamamak.Yok o kadar da zor değil, adamın biri 200 kere bırakmış .
Sigara bırakılmaz, ara verilir sadeceBende hanım yok ama kendimi zor ikna ettim. Kendime sigarayı bırakma hediyesi oldu. Bayramda bisiklet hediye edilmiş çocuk gibi hissediyorum şu an.
20464 eklentisine bak
LM358'le NE5532'yi karşılaştırıyorum şimdi. Güç kaynağında NE5532 kullanmaya karar verdim. Çok daha hızlı çalışıyor. Bu zamana kadar osiloskop almadığıma pişman oldum. Çok fazla imkan sağlıyor.
Hiç içmedim ömrüm boyunca da içmem safi boş masraf.Sigara bırakılmaz, ara verilir sadece
Bekara karı boşamak kolay gelir lafiyla %100 özdeş bir düşünce.Hiç içmedim ömrüm boyunca da içmem safi boş masraf.
Dur yav @Under Ground abim gelmiş bir hal hatır soralım aaaa.Konu baska yere kaymasin, biz eipmanlarimizdan konusmaya devam edelim.
En son geçen hafta sordum ne oldu diye tamirciye . Ya bir türlü başlayamadım dedi . Aklıma getirdigin iyi oldu . Yarın bir daha dürteyim bakalım elemanı. Dün kendim çok orjinal bir kart tamirine başladım. Hava tankı drain cihazı. Arızalanmış. Lambası bile yanmıyordu. Sigortası da atmış. Hâlâ mantığını çözemedim @Ahmet .Dur yav @Under Ground abim gelmiş bir hal hatır soralım aaaa.
@Under Ground abi senin skop ne oldu tamire vermiştin galiba en son?
Herif beğenip kendi kullanmaya başlamıştır umarım abi.En son geçen hafta sordum ne oldu diye tamirciye . Ya bir türlü başlayamadım dedi . Aklıma getirdigin iyi oldu . Yarın bir daha dürteyim bakalım elemanı.