@Öğretmen27 youtube da tamiratla ilgili hangi kanalları takip ediyorsunuz?
Youtubede CRM yazin. Azerbeycanli bir usta var. Onu takip ediyorum.@Öğretmen27 youtube da tamiratla ilgili hangi kanalları takip ediyorsunuz?
Dil ingilizce nasil anlayacam?
Laptop ve tv yok mu bildiginiz?Youtube da bazı vidolarda altyazı şeçeneği vardır Türkçe ye çevirir.
Peki guc kaynagini yapmak mi yoksa satin almak mi mantikli?
Zamaninda Surada yayinlanan projemi yapmistim. Hala evde kullaniyorum. Konunun basinda ornek gosterilen cin mali cihazlardanda var bir adet elimde. Simdilerde bir suru degisik voltaja ihtiyacim oluyor. Be nedenle yeni bir proje yapsammi diye parmaklarim kasiniyor.
Eger boyle bir projeyi yeniden yaparsam smps kullanarak cok kullanilan 5,12,15,24volt ayri ayri olmak gerekirse simetrik cikislar, 0-30volt lineer akim ayarli simetrik cikis, pil sarj ve dejarj (elektronik yuk), kare dalga, sinus ve pwm, kondansator ile puntolama ozelliklerini eklerdim. Grafik ekran lcd ile de bu fonksiyonlari yonetirdim.
Ancak hala kararsizim...
Laptop ve tv yok mu bildiginiz?
Peki guc kaynagini yapmak mi yoksa satin almak mi mantikli?
Zamaninda Surada yayinlanan projemi yapmistim. Hala evde kullaniyorum. Konunun basinda ornek gosterilen cin mali cihazlardanda var bir adet elimde. Simdilerde bir suru degisik voltaja ihtiyacim oluyor. Be nedenle yeni bir proje yapsammi diye parmaklarim kasiniyor.
Eger boyle bir projeyi yeniden yaparsam smps kullanarak cok kullanilan 5,12,15,24volt ayri ayri olmak gerekirse simetrik cikislar, 0-30volt lineer akim ayarli simetrik cikis, pil sarj ve dejarj (elektronik yuk), kare dalga, sinus ve pwm, kondansator ile puntolama ozelliklerini eklerdim. Grafik ekran lcd ile de bu fonksiyonlari yonetirdim.
Ancak hala kararsizim...
Zamaninda Surada yayinlanan projemi yapmistim.
Buraya bir kaynak olarak ekleyebilir misin?
Hocam aradan epeyce bir zaman gectigi icin dosyalari malesef muhafaza edemedim.. Teorik kismini her zaman paylasabilirim.
Aslinda bu konuda yazma sebebim benzer bir proje konusunda ortak bir sinerji yakalarmiyiz onu gormekti amacim. Boyle bir projede neler olmali maliyeti ne kadar olmali vs...
@taydin bu projenin dosyaları sorunsuz iniyor.
Mediafire ın linkinden indirmiştim sanırım.
(İlk inen küçük rar dosyada linkler var.)
@taydin bu projenin dosyaları sorunsuz iniyor.
Mediafire ın linkinden indirmiştim sanırım.
(İlk inen küçük rar dosyada linkler var.)
@Endorfin35+ bu yazılımda hem güç kaynağı hemde Ni-Cd için şarz cihazıymış sanırım .Bu güç kaynağı LM317 ile yapılmışsa en çok 1,5 amperlik bir güç kaynağıdır.Transistörle akım artırılmışmı?
Biraz kafamda toparlayayim. Yapmaya niyetlenirsem mutlaka acarim bir konu orda tartisiriz.Bununla ilgili bir konu açarsan eminim fikir belirtenler olur. Simulatör kullanmayı bilen birkaç üyemiz de var, onlardan da devreyi kurmadan geri dönüş alabilirsin.