O zaman karşı rakipte nötr kılıcı olsun220 voltla eskrim oynamak
O zaman dedemler zamanında ışın kılıcını bulmuş oluyor sanırım
O zaman karşı rakipte nötr kılıcı olsun220 voltla eskrim oynamak
Nemli toprağa elektrik verince solucanlar yukarı toprak üstüne çıkar diye bir şey var onun için olabilir mi
Timur hocam mümkünse bana birşey olursa bütün teknik ekipman donanımım forum arkadaşlarıma hibe usulü dağıtılsın diye bir not yaz . Ondan sonra ar-ge ye başlarsınÖyle birşey mi var gerçekten? Bunu kesin denemem lazım
Var var. Gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum ama bende duydum.Öyle birşey mi var gerçekten? Bunu kesin denemem lazım
Bu foruma çok gelir o malzeme. Yan forumlardan bir kaç bin tane daha üye çekmek lazımTimur hocam mümkünse bana birşey olursa bütün teknik ekipman donanımım forum arkadaşlarıma hibe usulü dağıtılsın diye bir not yaz . Ondan sonra ar-ge ye başlarsın
Abi bizim bahçeye gelmiş olabilirler nereye kürek vursak 3 taneden aşşağı çıkmıyor toprağın altı aşırı kalabalık.Bundan 5 sene önce gibi bahçeye internetten 1000 tane solucan almıştım. Kaliforniya solucanıymış. Küçük boylu, cılız şeyler. Aradan yıllar geçti, toprağı bellerken bunlara hiç rastlamıyorum. Toprağı havalandırsın diye aldık ama ya bir kenarda ense yapıyorlar, yada başka bir bahçeye firar ettiler. Hatta sövüyorduk arada bir bunlar fetöcü olabilir diye
Bu kaliforniyalıları bıraktığım yere özellikle deneyeceğim bunu. Hatta 380 V ile gireyim. Çalışsınlar biraz şerefsizler
Abi bizim bahçeye gelmiş olabilirler nereye kürek vursak 3 taneden aşşağı çıkmıyor toprağın altı aşırı kalabalık.
Eğer bir rezistans değeri yoksa böyle bir cihazın sigortayı attirmadan çalışması mümkün değil. Ayrica bu cihazdan toprağa akan akim nötr üzerinden degil toprak üzerinden trafo işletme topraklamasına gideceği için kacak akim rölesi de atacaktır. Her halükarda hayali bir projeye ait bir ürün olarak gözüküyor. Ilk sigorta attığında herhalde çakılan nasa uzay mekiği misali proje rafa kaldırılmış bence .Ne güzel işte. Türk solucanı bizde de bolca var artık. İri yarı, yılan gibi Babam herhalde bunların ağaçların köklerini yediğinden şüpheleniyordu o yüzden yaptı bu aparatı demekki.
Eğer bir rezistans değeri yoksa böyle bir cihazın sigortayı attirmadan çalışması mümkün değil. Ayrica bu cihazdan toprağa akan akim nötr üzerinden degil toprak üzerinden trafo işletme topraklamasına gideceği için kacak akim rölesi de atacaktır. Her halükarda hayali bir projeye ait bir ürün olarak gözüküyor. Ilk sigorta attığında herhalde çakılan nasa uzay mekiği misali proje rafa kaldırılmış bence .
Kacak akim rölesi her türlü atar . Timur hoca : 0 Solucanlar : 1 yazar bu maçın sonucunu gazeteler .O zaman belki de nemli toprak değil de kuru toprakta denenmesi gerekiyor bunun. Yani topraklama direncinin sigortayı attırmayacak kadar yüksek olması lazım.
Kacak akim rölesi her türlü atar . Timur hoca : 0 Solucanlar : 1 yazar bu maçın sonucunu gazeteler .
abi bizim bahçeden çıkanlar nereli bilmiyorum ama gerizakalı olduklarına eminim.Ne güzel işte. Türk solucanı bizde de bolca var artık. İri yarı, yılan gibi Babam herhalde bunların ağaçların köklerini yediğinden şüpheleniyordu o yüzden yaptı bu aparatı demekki.
Timur hoca buzdolabi yüzünden yaptım demezsin inşallah o işi.Ben o işi yıllar önce kökten çözdüm. Kaçak akım rölesini söktüm
solucan değil de suya elektrik verip balık avlarlar akarsularda, o işe yarayabilir...