Abi keşke varsa yakınlarda split klima servisi varsa onlara gitseydin. Cok rahat boru bulabilirdin.sitehırdavat diye bir online satıcıdan yukarıdaki videoda görünen bükme pensesi ve spiral yayı aldım. İkisini de deneyeceğim. 10 mm bakır boruyu da n11 den alacağım.
17602 eklentisine bakSuper Ego Universal Bakır Boru Kıvırma Aparatı 6-8-10mm
Super Ego Universal Bakır Boru Kıvırma Aparatı 6-8-10mmwww.sitehirdavat.net
17603 eklentisine bakSuper Ego Bakır Boru Kıvırma Spirali 10mm
Super Ego Bakır Boru Kıvırma Spirali 10mmwww.sitehirdavat.net
Abi keşke varsa yakınlarda split klima servisi varsa onlara gitseydin. Cok rahat boru bulabilirdin.
Neyse hayırlısı olsun.
Burada sanayide sorduğum yer, bakıra çok büyük bir zam geldiğini söylemişti. 10 katına çıktı gibi birşey söylemişti. Tabi bilmiyorum, bakır almışlığım yok yakın zamanda. n11 den iki tane 50 cm boyunda 10 mm dış 9 mm iç çap boru aldım bakalım, fiyat 93 TL.
Klimacılar inç ölçü kullanıyorlar herhalde? Ben mm ölçülü olanı aldım, acaba inç mi alsaydım?
Doğalgazcılarda oluyor bükme aleti.(bakır döşeme yapanlarda. Ama sana o kadar hassas gerekmiyor. Uygun çapta bir daire cismin etrafında elle bükülebilir. Bükeceğin çap nedir?
Abi parçayı %100 doluluk ile bassan yine sonuç istediğimiz gibi olmaz mıMetal olması lazım, yoksa bu kasnak boruyu zaptedeceğine boru bu kasnağı esnetir.
O zaman sizin işinizi en iyi yay çözecek.
Ben neden özellikle bakır olması gerektiğini anlamadım. Mesela hafif ısıyla bükülebilien akrilik/ plastik borular olmaz mı?
Şunun gibi.
Plastik İçi Boş Şeffaf Çıta Çapı 10 mm & 50 cm İç çapı 9 mm 10’lu Plastik Çıta Gvn Art
Plastik İçi Boş Şeffaf Çıta Çapı 10 mm & 50 cm İç çapı 9 mm 10’lu Plastik Çıta Plastik : İçi Boş Şeffaf Çıta ; Çapı 10mm & 50cm - İç çapı 9mm -10’lu Gvn Artwww.guvensanat.com
İçinde hava akışı varken eriyecek kadar ısınacağını sanmam ama. Peki Plastik olsa da Nozula yakın uca 1-2 cm dıştan metal boru geçirilse?Dökülen filamenti soğutan boru bu. 1 mm nozuldan akan filament miktarı çok fazla, çok hızlı kurutulması lazım. O yüzden de hem hava akışı fazla olacak hem de boru nozula çok yakın olacak. Aslında ABS den boru yapacaktım ama nozula yakın olunca yumuşar diye yapmadım. Akrilik için de durum aynı. PTFE ile boru yapabilirdim ama daha PTFE ile baskı yapmışlığım yok.
Bükmene neden gerek var. Direk nozüle çapraz olarak gidecek bir kafa yapsan sanki daha iyi gibi. CNC'de örnekler var. Oynar başlı sıvı akıtma şeyleri var.
17635 eklentisine bak17636 eklentisine bak17637 eklentisine bak
17638 eklentisine bak 17639 eklentisine bak
17640 eklentisine bak
17641 eklentisine bak
LockJet High-Pressure Coolant Nozzles » Rovi Products, Inc.
Lockable High Pressure Coolant Nozzles.www.roviproducts.com
İçinde hava akışı varken eriyecek kadar ısınacağını sanmam ama. Peki Plastik olsa da Nozula yakın uca 1-2 cm dıştan metal boru geçirilse?