Demonte Güç Kaynağı Kademeli Trafo KiCad Çizimi

bu abi harika kütüphaneler yazmış
tek satırda tx rx seçebiliyorsun

Serial1.setPinout(TX PN , RX PIN);

tas.png

@Gokrtl abi tasarımı böyle bişeye mi döndürsek bu daha güzel gözüktü gözüme display'imiz yine 128x64 kalsında buton dizilimi yapısı falan daha hoş gözüktü

16506 eklentisine bak
@Gokrtl abi tasarımı böyle bişeye mi döndürsek bu daha güzel gözüktü gözüme display'imiz yine 128x64 kalsında buton dizilimi yapısı falan daha hoş gözüktü
Bak bu bir şartel kutusu. Zamanında buna bile para verdim. Arkasına 7segment display koyar, önüne de iki pot takarım diye. Ama proje geliştikçe boşa çıktı bu :D

20220405_220406.jpg
20220405_220351.jpg
20220405_220327.jpg

bununla matkabımın tork ayarını 8-10 civarına getirip deliyorum kırılıyor çatlıyor bu yüzey

aynı ayarla lcd televizyonların içinden çıkan pleksi'yi deliyorum sorunsuz deliyor
Bu sert plastik. Cam gibi malzeme. Çok dikkatli delmek gerek. Gerekirse wd40 sıkıp kayganlaştırmak lazım. Yada eski bir havya ile eritilebilir, yada cam için üretilmiş elmas uçlar kullanılabilir.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,957
Üyeler
2,825
Son üye
karahanli7

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back