Ölmek var, dönmek yok. İcat çıkarma. Kolay değil öyle zırt diye değiştirmek16506 eklentisine bak
@Gokrtl abi tasarımı böyle bişeye mi döndürsek bu daha güzel gözüktü gözüme display'imiz yine 128x64 kalsında buton dizilimi yapısı falan daha hoş gözüktü
Bilmiyorum. Ama ne yaptığımı biliyor olsaydım bir korad parasına bir rigol sahibi olurdum.Toplam maliyet 2 tane korad seviyesine ulaştı mı abi
Bak bu bir şartel kutusu. Zamanında buna bile para verdim. Arkasına 7segment display koyar, önüne de iki pot takarım diye. Ama proje geliştikçe boşa çıktı bu16506 eklentisine bak
@Gokrtl abi tasarımı böyle bişeye mi döndürsek bu daha güzel gözüktü gözüme display'imiz yine 128x64 kalsında buton dizilimi yapısı falan daha hoş gözüktü
bununla buton kutusu yapmıştım o kapak dağılıyor ya delik delinceBak bu bir şartel kutusu. Zamanında buna bile para verdim. Arkasına 7segment display koyar, önüne de iki pot takarım diye. Ama proje geliştikçe boşa çıktı bu
16507 eklentisine bak16508 eklentisine bak16509 eklentisine bak
Delmeyi bilirsen dağılmaz.bununla buton kutusu yapmıştım o kapak dağılıyor ya delik delince
Delmeyi bilirsen dağılmaz.
Bu sert plastik. Cam gibi malzeme. Çok dikkatli delmek gerek. Gerekirse wd40 sıkıp kayganlaştırmak lazım. Yada eski bir havya ile eritilebilir, yada cam için üretilmiş elmas uçlar kullanılabilir.
bununla matkabımın tork ayarını 8-10 civarına getirip deliyorum kırılıyor çatlıyor bu yüzey
aynı ayarla lcd televizyonların içinden çıkan pleksi'yi deliyorum sorunsuz deliyor
Mutfak dolaplarından birinin kapağını mı söktün yoksa? Bizim dolapların kapağıyla aynı neredeyseBen de MDF den yaptım bu gün kutuyu
10 yıl önce çok dolanıyordum oralarda. Maltepe, Küçükyalı, İçerenköy...Mobilya işi yapıyoruz İstanbul Maltepe de
10 yıl önce çok dolanıyordum oralarda. Maltepe, Küçükyalı, İçerenköy...
Yalnız ne kutusu yapıyorsun? resimde mi öyle görünüyor bilmiyorum ama bayağı büyük görünüyor.Eski parçaları değerlendirdim abi
rp2040 based fridgeYalnız ne kutusu yapıyorsun? resimde mi öyle görünüyor bilmiyorum ama bayağı büyük görünüyor.
Bittiğinde hepsi bu kutunun içinde olacak abi 6 yıl da bitiririm heheheYalnız ne kutusu yapıyorsun? resimde mi öyle görünüyor bilmiyorum ama bayağı büyük görünüyor.