Endorfin35+
Kayıtsız Üye
İstediğim gibi bulamazsam sonunda kendim yapacam heralde.İzmir sanayide bir abkantçı bul. İki tane 1 mm U sacı büksün, al sana kutu
İstediğim gibi bulamazsam sonunda kendim yapacam heralde.İzmir sanayide bir abkantçı bul. İki tane 1 mm U sacı büksün, al sana kutu
Göstergeler analog mu olacak ?Şebekede 190 - 240 arasını ölçtüm.
Kutu bulmadım yav. Şaka gibi. Şöyle bir kutu arıyorum. 20x20x10cm gibi bir ölçüde...
18929 eklentisine bak
evetGöstergeler analog mu olacak ?
Dükkkanları gezerek buldum. Zor bulunuyor.Analog göstergeleri nereden temin ediyorsunuz bulmak zor oluyor
Örnek bir pano resmi koyarmısınız.Polyester panolar bu iş için kullanılabilir, havalandırmada sorun olmaz pencere açılıp takılabilir hem daha güvenli olur.
Analog ampermetre ve voltmetreler internette mevcut.
Bazen ucuza analog ölçü aletleri oluyor böyle minik onları alıp revize edilmez mi acaba hep aklımda ama hiç denemedimDükkkanları gezerek buldum. Zor bulunuyor
Bazen ucuza analog ölçü aletleri oluyor böyle minik onları alıp revize edilmez mi acaba hep aklımda ama hiç denemedim
Timur hocam en kötü ihtimal 5 kg ayçiçek yağı tenekesi olmaz mıİzmir sanayide bir abkantçı bul. İki tane 1 mm U sacı büksün, al sana kutu
Neyiz bilmiyorum ama bir deneyip boyumun ölçüsünü almayı planlıyorum.Bu kutu tasarımı ise biz neyiz abi?
Neyiz bilmiyorum ama bir deneyip boyumun ölçüsünü almayı planlıyorum.
Facebook da (elektronik calısma atelyesi) adında bir grup var.Grup üyelerinden,Bazen ucuza analog ölçü aletleri oluyor böyle minik onları alıp revize edilmez mi acaba hep aklımda ama hiç denemedim
Facebook da (elektronik calısma atelyesi) adında bir grup var.Grup üyelerinden,
Ahmet Akın isimli üye eski Voltmetre,ampermetrelerin çalışma aralığını ve skalayı tekrardan revize ediyor.Yaptığı işlemde en zor kısım kalibrasyon galiba.
Dükkkanları gezerek buldum. Zor bulunuyor.
Örnek bir pano resmi koyarmısınız.