Evde Digitürk var. Geçtiğimiz yıl 4 kez kendi cihazlarında sorun çıkarıp, kendi sorunlarını gidermek için her seferinde servis ücreti aldılar. Şimdi tekrar kutu bozuldu ve tekrar 70 TL servis ücreti istedikleri için Digitürk'ü iptal ettirme kararı aldım. Gerçi iptal ettirmek için Gebze'den Kocaeli merkez'e gitmem gerekiyor, yakacağım benzin servis ücretini katlayacak, ama kendi cihazlarındaki sorunun giderilme işçiliğini benden alan bir firma ile iş yapmak çok daha can sıkıcı.
Dsmart ve Kablo TV de şimdilik düşünmüyorum. Ama bu Dreambox kutusu çok ilgimi çekiyor. İçindeki işletim sisteminin açık kaynak bir alternatifinin olması, en azından ulusal kanalların bedava olması da cazip geliyor. Şifre kırıcı özelliği falan lazım değil, FHD (1920x1080) olması yeterli. Bunun için hangi Dreambox'u almak lazım? Bir de Nextstar var alternatif olarak, artısı eksisi nedir?
Dsmart ve Kablo TV de şimdilik düşünmüyorum. Ama bu Dreambox kutusu çok ilgimi çekiyor. İçindeki işletim sisteminin açık kaynak bir alternatifinin olması, en azından ulusal kanalların bedava olması da cazip geliyor. Şifre kırıcı özelliği falan lazım değil, FHD (1920x1080) olması yeterli. Bunun için hangi Dreambox'u almak lazım? Bir de Nextstar var alternatif olarak, artısı eksisi nedir?