yusufengin
Üye
Bu ucuhttps://www.antenci.net/urun/bakon-t12-c1-lehimleme-havya-ucu ısi ayarlı havyaya ttakıcam.Havyam yok nasıl yapmalıyım montajı nasıl olur
Şu var ama dolandırıcı olabilir mi.Yanmaz uç mavi uçlu bunun ucu t12 gibi ipince dğik miO sitedeki t12 uclar çok pahalı neden acaba
O sitedeki t12 uclar çok pahalı neden acaba
Tr distribütörünün fiyatına yakın. Yani biraz pahalı. Arada çok ciddi bir fark yok.O sitedeki t12 uclar çok pahalı neden acaba
Meraba bu solomon ucu bakoninki kadar ince midir t12 demiş ama fotodaki kalın https://www.herbirivar.com/t12-solomon-proskit-istasyon-havya-ucuTr distribütörünün fiyatına yakın. Yani biraz pahalı. Arada çok ciddi bir fark yok.
Bakon T-12-C1 Lehimleme Havya Ucu
Bakon T-12-C1 Lehimleme Havya Ucu ve Havya Uç Çeşitleri İçin DK Teknoloji'ye Göz Atın.www.dkteknoloji.com
Kullanmadığım için bilemiyorum ama Solomon ve Proskit demiş yani yan sanayi uç muhtemelen. Kaliteli olacağını sanmıyorum. Tanesi 30-35 liradan satılan yihua uçların yan sanayisinin 10 tanesini 100 liraya almıştım, hiç bir işe yaramadı. Bakır rengindeydi bakır uç diye satıyorlardı. İlk kullanımdan sonra rengi demire döndü . Sonra C3 teknolojiden orjinalini aldım tanesi 30-40 liraya gayet memnunum ki yihua'nın kendisi öyle çok kaliteli bir marka değil. Yani bence alabiliyorsanız orjinalini alın.Meraba bu solomon ucu bakoninki kadar ince midir t12 demiş ama fotodaki kalın https://www.herbirivar.com/t12-solomon-proskit-istasyon-havya-ucu
Orjinal ne diye aratacamKullanmadığım için bilemiyorum ama Solomon ve Proskit demiş yani yan sanayi uç muhtemelen. Kaliteli olacağını sanmıyorum. Tanesi 30-35 liradan satılan yihua uçların yan sanayisinin 10 tanesini 100 liraya almıştım, hiç bir işe yaramadı. Bakır rengindeydi bakır uç diye satıyorlardı. İlk kullanımdan sonra rengi demire döndü . Sonra C3 teknolojiden orjinalini aldım tanesi 30-40 liraya gayet memnunum. Yani bence alabiliyorsanız orjinalini alın.
Paylaştığım dkteknoloji linkindekini alabilirsiniz. Yani sitelerinde distribütör olduklarını söylemişler. Tabii ben onların yalancısıyım . Fiyatına veya tipine bakarak orjinalliğini anlayamazsınız. Bakonun kendi sitesinde distribütör listesi olmadığı için dkteknolojiyi doğrulamak mümkün değil. Yalnız şöyle birşey de var, Bu adam o ucu kendi havya istasyonları için üretiyorlar.Yani elinizdeki istasyonda bakon değilse tam performans alamayabilirsiniz. Her marka uçları kendi istasyonlarına uygun üretir. Ama tabii çok kayıp olur mu bilemiyorum. Bunu tecrübe etmeden bilmek mümkün değil.Orjinal ne diye aratacam
Sahtekardır onlar o kadar çok kandırılıyor ki distribütor bile olsa güvenmem.Saol teşekkürlerPaylaştığım dkteknoloji linkindekini alabilirsiniz. Yani sitelerinde distribütör olduklarını söylemişler. Tabii ben onların yalancısıyım . Fiyatına veya tipine bakarak orjinalliğini anlayamazsınız. Bakonun kendi sitesinde distribütör listesi olmadığı için dkteknolojiyi doğrulamak mümkün değil. Yalnız şöyle birşey de var, Bu adam o ucu kendi havya istasyonları için üretiyorlar.Yani elinizdeki istasyonda bakon değilse tam performans alamayabilirsiniz. Her marka uçları kendi istasyonlarına uygun üretir. Ama tabii çok kayıp olur mu bilemiyorum. Bunu tecrübe etmeden bilmek mümkün değil.