IDEF'21 Savunma Sanayi Fuarından Görüntülerim

Katılım
30 Mayıs 2021
Mesajlar
72
Arkadaşlar Merhaba. Bir günde yarısını bile anca gezebildiğim fuardan merak eden olur diye bazı görüntüleri zizlerle paylaşıyorum. 4 başlığa böldüm videoları. İyi seyirler.

*****************************************************************

IDEF 2021, Savunma Sanayi Fuarından Karışık Görüntüler

Serinin 4. ve son videosu sizlerle. Savunma Sanayi Fuarında 1 günde gezebildiğim alanların, karelerin, görsellerinden oluşan 4 video yaptım. Birincisinde, Enerji depolama ve ASPİLSAN standı, 2. videoda, İnsansı hava ve kara araçları, 3. videoda ASELSAN standı ve bu son 4. Videoda ise karışık görüntülerden oluşan bir videoyu paylaşıyorum. 2 yılda bir yapılan bu devasa etkinliği 1 güne sığdırmak gerçekten imkansız. 2023 dekine de Allah ömür verirse gideriz inşallah. Emeği geçen tüm yönetici, mühendis ve personellerimizden Allah razı olsun. Daha güzel günler için daha çok çalışmalıyız.
Herkese iyi günler dilerim.

/*********************************************************************
IDEF 21, Savunma Sanayi Fuarı, ASELSAN Standından Görüntüler

Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır özlemle beklediğimiz fuar geldi çattı ve 1 gün bize yetmedi. fuardan aldığım kısa kısa videoları sizlerle paylaşmak istedim. Bu videoda ASELSAN standından kısa parçalar var. Önceki videoda insansız hava ve kara araçlarından oluşan bir derleme var. Bir sonraki videoda ise karma stant görüntülerinden oluşan derleme sizlerle olacak. İyi Seyirler.

/*********************************************************************************************
IDEF 21, Savunma Sanayi Fuarı İnsansız Hava ve Kara Araçları
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır özlemle beklediğimiz fuar geldi çattı ve 1 gün bize yetmedi. fuardan aldığım kısa kısa videoları sizlerle paylaşmak istedim. Bu videoda insansız hava ve kara araçlarından oluşan bir derleme var. Önceki videoda ASPİLSAN Enerji ve enerji depolama stantları varken, bir sonraki videoda ASELSAN standından kısa parçalar var. İyi Seyirler.

/*************************************************************************************************
İdef21, Savunma Sanayi Fuarı, Enerji Depolama ve ASPİLSAN standları
Merhaba arkadaşlar. Ufak bir erteleme ile 17-20 Ağustos 2021 de, İstanbul TÜYAP'ta gerçekleştirilen IDEF Savunma Sanayii Fuarına gidebilme imkanı bulduk. Ne yazık ki giderek büyüyen her yıl kendine katan bir fuarı 1 günde bitirmek mümkün değildi. İlgimi çeken bazı görüntüleri de sizlerle paylaşmak istedim. Bu bölümde, Enerji depolama ile ilgili birkaç stant ve ürün var. Lakin ağırlıkta askeriyenin batarya ihtiyacını karşılayan, Bir TSKGV kuruluşu olan, eski adı ile ASPİLSAN, yeni adı ile ASPİLSAN ENERJİ standı ağırlıkta. Otomobiller için yaptığı batarya grupları, Uçaklar için yaptığı yeni tescillenmiş ve bize bir gurur daha yaşatan Uçak bataryası, yıllar sonra yeniden hortlayan Hidrojen Enerjisi ile ilgili çalışmaları ile gayet güzel hazırlanmış bir stant idi. Sağolsunlar bizi de çok iyi karşıladılar ve ağırladılar. İlgilenenlere iyi seyirler.
Videoların devamında ASELSAN , İHA-İKA, KARIŞIK olmak üzere 3 video daha gelecek. Bilginize
 

Forum istatistikleri

Konular
5,791
Mesajlar
99,036
Üyeler
2,464
Son üye
s4met

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top