Under Ground
Aktif Üye
Analog osiloskop letgo ya konacak günü bekliyor herhalde . Fiyat ne yazarsın üstad
Analog osiloskop letgo ya konacak günü bekliyor herhalde . Fiyat ne yazarsın üstad
Analog osiloskop hariç hepsi de stand by modunda çalışmaya devam ediyor . Çatıda güneş enerjisi var herhalde@DrFreeman, hayırdır yav, kıtlık falan mı çıkacak. Bilelim bizde alalım, ikişer üçer osiloskop, boy-boy güç kaynakları JBC'ler falan... Şaka bi yana atölyen maşallah nazar değmesin.
Bozuk olanları alıp tamir ediyorum bozuk cihazlar konusunda stokcu olabilirimAnalog olan @Endorfin35+ e opsiyonlu. ama maşallah piyasada ne kadar analog osiloskop varsa elinde arkadasin. Stokcu mu ne?
Elektrik tesisatı döşedim hepsi çalışıyor mu diye denedim arkada 5-6 tane 6li priz LAN hattı filan varAnalog osiloskop hariç hepsi de stand by modunda çalışmaya devam ediyor . Çatıda güneş enerjisi var herhalde
Hepsinin modeli farklı profesyonel laboratuar kurmaya çalışıyorum kaç yıldır.Ama hala eksikler bitmiyor@DrFreeman, hayırdır yav, kıtlık falan mı çıkacak. Bilelim bizde alalım, ikişer üçer osiloskop, boy-boy güç kaynakları JBC'ler falan... Şaka bi yana atölyen maşallah nazar değmesin.
Daha onu satmayı düşünmüyorum.Lakin arkada bir tane bulaşık makinesinde sökülüp tertemiz yıkanmış bir Hitachi V-212 var.Onu toplamaya vakit bulursam saticamAnalog osiloskop letgo ya konacak günü bekliyor herhalde . Fiyat ne yazarsın üstad
Hepsinin modeli farklı profesyonel laboratuar kurmaya çalışıyorum kaç yıldır.Ama hala eksikler bitmiyor
Kendinize yüklenmeyin bu kadar. Bunların hepsi birer araç. Bence onlardan daha önemlisi azim, bilgi ve tecrübe..Size göre ben taş devrinde yaşıyorum. Benim elimdeki cihazlar bir cakmak tasi iki kaya uc mizrak. Kaptan mağara adamıııı.... Daha eski kimliğimi bile değiştirmedim.
O örtü statik elektriğe neden olmaz mı?Masanın üzerindeki siyah örtü malzemesi nedir?
Benimde kurmaya/ulaşmaya çalıştığım laboratuvar şu herifin gibi : (ilk 1:00 dakikaya dikkat)
Bi kaç milyon dolar biriktirmeme az kaldı. Bu arkadaş gerçekten profesyonel incelemeler yapan biri. Ancak çok hızlı konuşur. Ben çalma hızı 0.75 de dinliyorum anca anlaşılıyor
Size göre ben taş devrinde yaşıyorum. Benim elimdeki cihazlar bir cakmak tasi iki kaya uc mizrak. Kaptan mağara adamıııı.... Daha eski kimliğimi bile değiştirmedim.
18811 eklentisine bak
Olma ihtimali var ama masayı korumam lazım.İlerki zamanlarda antistatik örtü ile değiştirmeyi planlıyorum.O örtü statik elektriğe neden olmaz mı?
Sadece termal kamera , güç kaynağı ve multimetre ile neredeyse bütün arızaları yapan bir elemanda var benim takip ettiğim. Daha osiloskopun düğmesini çevirdiğini görmedimValla youtube'da tamamen antika, eski püskü, sağdan soldan toplama ekipmanlarla iş yapan birisi var. Sürekli takip ederim, son derece bilgili. Çoğu işi yapmak için illa iyi ekipman gerekmiyor.
bu adamın o ölçü aletinin buzzeri nası bozulmuyor sadece o buzzeri kullanarak bile çözdüğü oluyor arızaları.Sadece termal kamera , güç kaynağı ve multimetre ile neredeyse bütün arızaları yapan bir elemanda var benim takip ettiğim. Daha osiloskopun düğmesini çevirdiğini görmedim