Under Ground
Aktif Üye
Onu biz başka bir ortamda dillendirdik . Az daha adamlarla basimiz belaya giriyordu . Mesajlarımızı sildirdiler forumdan.Hepsi kutsal bir eleman ile sadece varistör
Onu biz başka bir ortamda dillendirdik . Az daha adamlarla basimiz belaya giriyordu . Mesajlarımızı sildirdiler forumdan.Hepsi kutsal bir eleman ile sadece varistör
Akım korumalı yazmaları anlam açısından da yanlış değil mi varistör fazla voltaj dan korur aklımdan değil voltaj korumalı yazılmalı benceOnu biz başka bir ortamda dillendirdik . Az daha adamlarla basimiz belaya giriyordu . Mesajlarımızı sildirdiler forumdan.
Ondan da geçtim otomatik cihaz tanima sistemi nedir ? Nasıl bir teknolojidir ?Akım korumalı yazmaları anlam açısından da yanlış değil mi varistör fazla voltaj dan korur aklımdan değil voltaj korumalı yazılmalı bence
Cihazın mümkün olan en yüksek hızda şarj edilmesini sağlamayı kast ediyor galiba. Ankerdeki PowerIQ teknolojisi gibi. Ama PoloSmartın bu teknolojiye sahip olduğunu sanmıyorum.Ondan da geçtim otomatik cihaz tanima sistemi nedir ? Nasıl bir teknolojidir ?
Çocuğa mı ödev bana mı ödev belli değil. Akşam akşam birde bunla uğraştım.
@arkaplan sen seversin .
Evinde şahane maşallah reis18981 eklentisine bak18982 eklentisine bak18983 eklentisine bak18984 eklentisine bak
Internetten Alıntıdır palamut fotosu.
18985 eklentisine bak
Evinde şahane maşallah reis
Maşallah. Allah sağlık afiyet versin .Teşekkürler
Dededan kalma teyzem oturuyor .
Ortaklı annem + 2 teyze 3 kardeş 92 / 87 / 82 yaş korumada.
Oy oy maşallah.Okul çağı geldi bir türlü vaz geçmedi.
18989 eklentisine bak18990 eklentisine bak18991 eklentisine bak18992 eklentisine bak18993 eklentisine bak
İşyerinde tamir etmem gereken bir sürü cihaz var . Haftasonunda sıkıntıdan patliyorum , keşke işyerinde olsam diyorum . Birileri mesai 4 gün olsun diyormuş. Bana 5 gün yetmiyor .Bir elin yağda ( https://mekatronik.org/forum )
Bir elin balda ( K.K )
Pideler ve çaylarda benden .
Kaymak kimdem !!!
Selamlar , sağlıcakla .