emrah74
Aktif Üye
Eski rahibe okuluymuş. Sınıfları yatak odası kadar . Tuvaletleri okul dışında. Köy okulu aynı.
İlk okul olduğu gibi duruyor.İç yapısı nasıl abi şuan çok değişime uğramış mı?
Eski rahibe okuluymuş. Sınıfları yatak odası kadar . Tuvaletleri okul dışında. Köy okulu aynı.
Tarihi yapılara ilave yapmak mümkün olmuyor kolay kolay . Olan ilaveleri de sökturuyorlar . Camları bile pvc değil.19575 eklentisine bak
19576 eklentisine bak
İlk okul olduğu gibi duruyor.İç yapısı nasıl abi şuan çok değişime uğramış mı?
vfdlerin dc bus kondansatörleri de 3 bacaklı oluyor eksi çift diye hatırlıyorumBugün bir 110 volt güç kaynağından kondansatör sökmeye çalışıyorum osiloskop için. Iki bacağın da lehimlerini söktüm pompa ile . Kondansatör hala gelmiyor . Çek babam çek gelmez . Bir yandan havyayla isitiyorum lehim kaldıysa diye . Yine gelmiyor. En son tepem attı bir asıldım meğer üç bacaklıymis . O ne lan dedim kendi kendime . Yarın fotosunu da atayım.
@Under Ground abi gündem ile ilgili birkaç satırda bilir kişiden okumak isteriz
Döndük gene kürkçü dükkanına. Bilmem kaçıncı kez KK dan süreli banlandim. Canları sağ olsun. Forumlarının turşusunu kursunlar. Bu arada @taydin yamyam senin kulaklarını çınlatiyor
Hoşgeldin abi osiloskop ne durumda ?Döndük gene kürkçü dükkanına. Bilmem kaçıncı kez KK dan süreli banlandim. Canları sağ olsun. Forumlarının turşusunu kursunlar. Bu arada @taydin yamyam senin kulaklarını çınlatiyor
Teşekkür ederim . Malesef pes ettim . Profosyonel bir tamirci arkadaş var tanıdığım. Ona gönderdim. Çalışacağından da umudum yok aslında. Yakın zamanda çalışma atölyem baya seviye atladı. Sıcak hava üfleme kısmı da olan lehim istasyonu , lehim dumanı emme makinesi, dijital mikroskop alındı iş yeri tarafından. Ama başka işlerle o kadar yoğunum ki epeydir atölyeme giremez oldum .Hoşgeldin abi osiloskop ne durumda ?
Hayırlı olsun aynı aşamaları ben de kat ettim çok şükürTeşekkür ederim . Malesef pes ettim . Profosyonel bir tamirci arkadaş var tanıdığım. Ona gönderdim. Çalışacağından da umudum yok aslında. Yakın zamanda çalışma atölyem baya seviye atladı. Sıcak hava üfleme kısmı da olan lehim istasyonu , lehim dumanı emme makinesi, dijital mikroskop alındı iş yeri tarafından. Ama başka işlerle o kadar yoğunum ki epeydir atölyeme giremez oldum .
Osiloskop ta istedim ama malesef başka bahara kaldı.Hayırlı olsun aynı aşamaları ben de kat ettim çok şükür
Türk olsalardı kesin ölmüşlerdi herhalde .
Çatı aktaran emniyet kemeri takmaz , oluk takan emniyet kemeri takmaz , pimapenci zaten takmaz . Bizi Allah korur .Aynen. Bir Türk işçisine kesinlikle koruyucu askı, kask, gözlük taktıramazsın.
Bizim eve pimapenciler gelmişti. Çıkardı 2400 W lık taşlama motorunu. Makinanın kablusunun ucunda fiş yok, ucu soyulmuş telleri doğrudan sokuyorlar prize. Eleman aldı kabloları ve rastgele prize dürttü. Herhalde toprak hattı faza geldi, çarpıldı. Denemeye devam etti ve sonunda taş motorunu çalıştırıp mermeri kesti
Bizi Allah korur