Bu cihaz daha uygun olur sanırım o iş için : iMAX B6 80W Bildiğim kadarıyla kurşun asit akü dahil birçok pili şarj ediyor.Abiler bu cihazlarla akü şarj edilir mi acaba?
Düğmelere bastığımda aktif olduğuna dair ledler yanıyor ama Aşırı akım ve aşırı gerilim gereken bir iş yapmıyorum şuan test etmek içinde elimde done yok YouTube da bu kavramları test etmek için üretilmiş ürünler kullanarak güç kaynaklarının değerlerini kabiliyetlerini test edenleri gördüm.Özellikle ürünü değil de üzerindeki ovp ve ocp butonları ne işe yarıyor? Koradda da gördüm merak ettim.
Teşekkür ederim Sercan bey bundan sonrada teste 1306 c gelecek şuan tedarik sürecindeYazıda bir düzeltme yaptım. Ben de süreci yanlış biliyormuşum.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Akım kafamda oturuyor da gerilim mantıksız görünüyor. Benim güç kaynağında OVP ve OVC ayarı, güç kaynağının kullanım sırasında ayarlanabileceği en yüksek ayarı ifade ediyor.Ovp nasıl bir olayda devreye giriyor emin değilim. Yükten kaynaklı voltaj yükselir ise kesime giriyor olmalı.
Akım kafamda oturuyor da gerilim mantıksız görünüyor. Benim güç kaynağında OVP ve OVC ayarı, güç kaynağının kullanım sırasında ayarlanabileceği en yüksek ayarı ifade ediyor.
Normal ekranda ise ayarladığım akım her ne olursa olsun onun üzerine çıkmıyor ama akım kesme yok sadece limitliyor.
Korad aldım demiştin, müsaitsen deneyebilir misin?
Çok hoşuma gidiyor ufak tefek elektronik tamir işiyle uğraşmak adeta huzur veriyor.
Dün bir ampulü yaktım yani güleceksiniz ama bir sevinç bir mutluluk anlatamam.
Elektronikçiden USB konnektör alıp kablo takarak arkasına kullanabilirsiniz fakat çok sağlam olmaz kabloyu sadece lehim tuttuğu için onun yerine USB uzatma kablosu alıp kesersiniz onu kullanırsınız. Bu arada örneğin telefon şarj etmek için falan istiyorsanız ya da başka bir şeyi beslemek dişi USB lazım size. Bu arada eğer böyle bİr kablo alırsanız da kablonun max kaç amper geçirebildiğine dikkat edin. Sonra ısınıp sıkıntı çıkarmasınAbiler bunu aldım fakat uçlarında erkek usb ucu çıkmadı sizce ne yapabilirim geri iadeyle de uğraşmak istemiyorum şimdi? 10626 eklentisine bak
evet usb çıkış almak istiyorum.Merhaba nasıl bir soket gerekli size USB çıkış mı almak istiyorsunuz