Evet o iki model aklımda. 3-5 far varsa aklıma da yatarsa üst modeli alırım.Ama adamlara sor SM-3NTP ile SM-4NTP arasında ne fark var diye.
Evet o iki model aklımda. 3-5 far varsa aklıma da yatarsa üst modeli alırım.Ama adamlara sor SM-3NTP ile SM-4NTP arasında ne fark var diye.
Emin olmamakla birlikte sanırım tek fark stand tipi. Bu arada o linkteki firmanın bunların arasındaki farkın ne olduğunu bileceğini sanmıyorum. Daha önceden oradan aliexpressten aldığım lense takmak için mikroskop kamerası almıştım. Adamlar bu kamera senin lense uymaz dediler. Bende benim lens c-mount uyumlu bu da c-mount uyumlu dedim. Adamlar muhtmelen hayatlarında ilk defa c-mount'u duymuşlardı. Zaten araştırıp gittiğim için oraya adamları dinlemedim ve aldım kamerayı. İyiki dinlememişim . Özetle ortalama bir memletim esnafı gibi sattığı malı tanımıyor.Ama adamlara sor SM-3NTP ile SM-4NTP arasında ne fark var diye.
Parayı gönderip alışveriş yapılır mı?Emin olmamakla birlikte sanırım tek fark stand tipi. Bu arada o linkteki firmanın bunların arasındaki farkın ne olduğunu bileceğini sanmıyorum. Daha önceden oradan aliexpressten aldığım lense takmak için mikroskop kamerası almıştım. Adamlar bu kamera senin lense uymaz dediler. Bende benim lens c-mount uyumlu bu da c-mount uyumlu dedim. Adamlar muhtmelen hayatlarında ilk defa c-mount'u duymuşlardı. Zaten araştırıp gittiğim için oraya adamları dinlemedim ve aldım kamerayı. İyiki dinlememişim . Özetle ortalama bir memletim esnafı gibi sattığı malı tanımıyor.
Bu arada yukarıdaki yorumu clk techic için yapmadım. O firmayı bilmiyorum. ertel için yaptım yorumu. bunlardan birkaç alışverişim oldu. Bir sıkıntı yaşamadım. Sadece birinde yanlış ürün gönderdiler. Haber verdim. Elimdeki yanlış ürünü karşı ödemeli gönderdim. Onlarda aynı gün yenisini gönderdiler. Ama tabii yine de kefil olamam.Parayı gönderip alışveriş yapılır mı?
Güvenilir mi?
Hobi elektronik masamı tamamlıyorum.
Devre tutucu kısmının aralığı tümünde 20cm galiba, kısa bir araştırma yaptım daha genişi yok gibi. Hepsi aynı fabrikadan çıkma bence. Üzerine Proskit yazınca daha pahalı oluyor sadece :) Bendekini açabileceğim en dip noktaya kadar açtım ve cetvelle ölçüm. 23CM lik bir pcb tutturulabilir...mekatronik.org
Eğer öyle diyorsanız yarın firmayı arayıp ellerindeEvet üreticinin sitesine baktım, aradaki tek fark stand
Ofiste de N-700W-3B modeli var.
NEWACALOX Drei-Abschnitt Klapp Griff Lupe Licht 5X Schweißen Lupe 80 SMD LED Lampen Nagel Beleuchtung Lesen Reparatur - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
CLK Technic
Alış veriş yapan oldumu?
Bir araştıralım ama, Ankara da tanıdığı olan biri varsa belki firmanın yerini vs biliyordur.Ben yapmadım, ama şimdi beni de kaşındırdın ben de istiyorum bu mikroskobu clk nin fiyatı daha uygun ...
Bir araştıralım ama, Ankara da tanıdığı olan biri varsa belki firmanın yerini vs biliyordur.
Nakit alırsak belki iki kişide indirim yaptırırız diye düşünmüştüm.Kredi kartı ile alıyorsan zaten güvence var, çok kafaya takılacak birşey değil.
Stokta yokmuş.Kredi kartı ile alıyorsan zaten güvence var, çok kafaya takılacak birşey değil.