Masatipi Acrobat Işıklı Büyüteç

Benim mikroskop 5x - 40x arası. Çoğunlukla 5x modda kullanıyorum. Eğer çok hassas bir tamirat yapmam gerekiyorsa 40x e çıkıyorum. 40x den fazlasının bir anlamı olmaz elektronik için. 90x de zaten havyanın ucu senin görüş alanından 10 misli fazla yer kaplayacak, havya ucunun güneyini, batısını, doğusunu, kıble tarafını falan incelersin artık :katil2:
 
Elektronik tamiri için AmScope SE400-Z idela gibi duruyor. Amazon amerikadan buraya gelişi herşey dahil 3200 TL gibi birşey (385$). Çalışma mesafesi 9 inçmiş (yaklaşık 23 cm). Büyütme 10x/20x.

amscope.png
 

Swat Hzb-129 Masa Üstü Led Aydınlatmalı 5X Büyüteç​


 
Son düzenleme:

Swat Hzb-129 Masa Üstü Led Aydınlatmalı 5X Büyüteç​



Bende bunun aynısı var. Çoğu zaman işime yaradı. Ama kafayı yan yatıramıyorsun. O yüzden ben uygun aparat yapıp kafayı benim tutucu ile raya bağladım. Kolları da attım hurdaya.

1708852470573.jpeg
 

Forum istatistikleri

Konular
5,814
Mesajlar
99,261
Üyeler
2,476
Son üye
mrmandos

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top