Matematik desteği güncellendi, mesaja tablo ekleme mümkün hale geldi

Aynı şekilde konu içerisinde bir resmi açıp kapatında da aynı mesajda kalıyorum. Sanırım bu Android 10 da baya bir bug düzeltilmiş :D

Bu sorunu biraz araştırdım ve Android için uygulama geliştirirken yapılan bir ayar kaynaklı olabileceğini gördüm.

Kullanılan dahili klavye uygulamasında bu ayar doğru yapılmamış olabilir ya da sonradan ayar gerektiren bir gereklilik olduysa, telefon (android 7) güncelleme alamadığı için sorun oluşuyordur. Çözüm: Shift keyboard gibi güncellenen bir klavye uygulaması.

Benim de bir gıcık yanım var. Telefonda yerleşik uygulamalar varsa (klavye, müzik çalar, video oynatıcı vs. gibi) ekstra yüklemiyorum inatla. Sanırım o kadar para verdik adam gibi çalışsın mantığı güdüyorum :D

Benim de bir gıcık yanım var. Telefonda yerleşik uygulamalar varsa (klavye, müzik çalar, video oynatıcı vs. gibi) ekstra yüklemiyorum inatla. Sanırım o kadar para verdik adam gibi çalışsın mantığı güdüyorum :D

Bence iyi bir taktik. Ben de işletim sistemi ile gelen ve kullanmadığım uygulamaları hemen kaldırıyorum. Kaldırtmıyorsa da "disable" ediyorum. Her uygulama bir şekilde veri toplayıp gönderiyor bir yerlere. Bu da hem sürekli internet trafiği hem de güç harcaması demek.

Bu gün @Öğretmen27 hocamın benimle aynı sıkıntıyı dile getirmesi sonucunda xenforo kullanan 2 farklı foruma üye olup klavyemi test ettim ve onlarda hiç bir sorun yaşamadım. Bu da bizim foruma sonradan eklenen eklentilerden kaynaklı bir hata olduğu ihtimalini kuvvetlendiriyor.
Bence eklentilerin hepsini kapatıp tek tek açarak test yapmalı ve sıkıntı çıkaran eklentiyi tespit etmeliyiz.

Bu gün @Öğretmen27 hocamın benimle aynı sıkıntıyı dile getirmesi sonucunda xenforo kullanan 2 farklı foruma üye olup klavyemi test ettim ve onlarda hiç bir sorun yaşamadım. Bu da bizim foruma sonradan eklenen eklentilerden kaynaklı bir hata olduğu ihtimalini kuvvetlendiriyor.
Bence eklentilerin hepsini kapatıp tek tek açarak test yapmalı ve sıkıntı çıkaran eklentiyi tespit etmeliyiz.
Aynen Gökhan. Telefonu yere çarpacaktım nerdeyse...

Aynen Gökhan. Telefonu yere çarpacaktım nerdeyse...
Hocam şu yorumu uygularsan biz sorunu çözene kadar idare eder seni.

Gökhan merhabalar ,

Aynı sorundan bende bu ve baska forumlarda da muzdariptim cok ugrastim. Sorunun kaynagini buldum.

Yukaridaki editor kisminda ayar butona basarak editörü kapatarak bu durumdan kurtulabilirsin.

Ediyor fonksiyonlarını kullanmak istediğinde acip tekrar kapatabilirsin. Ben artık boyle yapiyorum. Bu durum forum alt yapısında bir arızalıdır bilmiyorum ama ayni altyapıyı kullanan forumlarda bu durumu yaşıyorum.

5177 eklentisine bak

Merhaba bir cozum buldum. Ekran alintisini aldim. Asagidaki fotoda ayar tusuna tikladiginizda doger kisimlar pasif oluyor. Silerken asagi inerken kilavye kaybolmuyor.

Ekler

• Screenshot_20200911-195309.png
    Screenshot_20200911-195309.png
    120.4 KB · Görüntüleme: 179

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,955
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back