Benim de bir gıcık yanım var. Telefonda yerleşik uygulamalar varsa (klavye, müzik çalar, video oynatıcı vs. gibi) ekstra yüklemiyorum inatla. Sanırım o kadar para verdik adam gibi çalışsın mantığı güdüyorum
Aynen Gökhan. Telefonu yere çarpacaktım nerdeyse...Bu gün @Öğretmen27 hocamın benimle aynı sıkıntıyı dile getirmesi sonucunda xenforo kullanan 2 farklı foruma üye olup klavyemi test ettim ve onlarda hiç bir sorun yaşamadım. Bu da bizim foruma sonradan eklenen eklentilerden kaynaklı bir hata olduğu ihtimalini kuvvetlendiriyor.
Bence eklentilerin hepsini kapatıp tek tek açarak test yapmalı ve sıkıntı çıkaran eklentiyi tespit etmeliyiz.
Hocam şu yorumu uygularsan biz sorunu çözene kadar idare eder seni.Aynen Gökhan. Telefonu yere çarpacaktım nerdeyse...
Gökhan merhabalar ,
Aynı sorundan bende bu ve baska forumlarda da muzdariptim cok ugrastim. Sorunun kaynagini buldum.
Yukaridaki editor kisminda ayar butona basarak editörü kapatarak bu durumdan kurtulabilirsin.
Ediyor fonksiyonlarını kullanmak istediğinde acip tekrar kapatabilirsin. Ben artık boyle yapiyorum. Bu durum forum alt yapısında bir arızalıdır bilmiyorum ama ayni altyapıyı kullanan forumlarda bu durumu yaşıyorum.
5177 eklentisine bak