SM-3T'si 47bin lira. Yanına bir de "N" ile "P" yi koyarsak mazallah.Benim önerim AmScope SM-3NTP veya SM-4NTP. Ama aradaki farkı ben de bilmiyorum. Araştırmak lazım. Bunları youtube'da kullananları biliyorum ve görüntü kalitesinin iyi olduğu ispatlı.
Bende ilk resimdeki gibi kamera+lens kombinasyonu şeklinde olan tipte var. Ben memnunum. Görüntü kalitesi gayet tatmin edici. Bu kişiye göre değişen birşey. Ben monitöre bakarak kullanıyorum. Stereo mikroskop alırsan mikroskobun okülerlerine bakarak kullanacaksın. Stereo mikroskop kullanımı en yaygın olanı ama öyle kullanmak istemedim.Benimkine örnek mesela Northridgefix'ten Alex.Valla ne diyeyim, bu tip konularda acemiyim nasıl bir şey almalıyım.
Aldıktan sonra başka bir mikroskop aramak istemiyorum, almışken kaliteli olsun.
bu adamda da iyi sabır var akşama kadar ya kısa devre arıyor yada soket değiştirmeye çalışıyor.Bende ilk resimdeki gibi kamera+lens kombinasyonu şeklinde olan tipte var. Ben memnunum. Görüntü kalitesi gayet tatmin edici. Bu kişiye göre değişen birşey. Ben monitöre bakarak kullanıyorum. Stereo mikroskop alırsan mikroskobun okülerlerine bakarak kullanacaksın. Stereo mikroskop kullanımı en yaygın olanı ama öyle kullanmak istemedim.Benimkine örnek mesela Northridgefix'ten Alex.
Kameramdan görüntüler.
Mega-idea CX3 48mp MÄ°KROSKOP KAMERASI Güvenli AlıÅveriÅ, Aynı Gün Kargo
Mega-idea CX3 48mp MÄ°KROSKOP KAMERASI Güvenli AlıÅveriÅ, Aynı Gün Kargowww.ertelgsm.com
30813 eklentisine bak
30814 eklentisine bak
RF4 RF-7050PRO-FO19 Mikroskop
Yeni malzeme geldi duzen bozuldu. EEV'den ve buradan takip ettigim kadariyla masa uzerinde az yer kaplamasi ve kaldirilabilmesi nedeniyle bu modeli sectim. Genel olarak miroskobu kullanirim diye dusunuyorum ama yinede kamera'yi aldim ama yer kaplamamasi icin ekran almadim. Ipad'e...mekatronik.org
Bendeki kamerayi iyi bir monitore baglayarak da denedim. Benim icin stero mikroskoptaki gorus olumlu anlamda digeri ile kiyas goturmeyecek durumda. Digeri kullanilamaz yada onunla lehim vs yapilamaz demiyorum ancak bununla cok daha kolay oluyor.
Termal kamera.Bence şu aşamada termal kamerayı da değerlendir. Sence mikroskop mu daha önemli termal kamera mı?
abi bence frene basman lazım : ))Termal kamera ne almak lazım?
En mantıklı cevap bu bence.abi bence frene basman lazım : ))
Sebebi söyledi. Sırt, boyun ve göz ağrısı çekmeden arkaya yastlanarak çalışabilmek için. İşi bu olduğu, her gün 8 saat tamir yaptığı için anlaşılır bir durum. Biz tamirci olmayanlar için stereo/trinocular daha iyi.Adamın dediğine göre alışılıyor, ama neden üç boyutlu görmek varken iki boyutluya kendimizi alıştıralım?
Sebebi söyledi. Sırt, boyun ve göz ağrısı çekmeden arkaya yastlanarak çalışabilmek için.