Motor İçin Kondansatör Önerisi

RockLeen

Yeni Üye
Herkese merhabalar,

Şu anda direksiyon seti projesi yapmaktayım. Resmini aşağıya bıraktım.

Direksiyon.jpeg

Sistemde bir motor kullanıyorum. Burada motor, oyunlardaki yola göre bana geri bildirim veriyor. Örneğin çakıl yoldan gidiyorsunuz, direksiyon titreyerek size geri bildirim veriyor. Motor olarak RS775, motor sürücü olarak BTS7960 kullanmaktayım. Motoru ve sürücüsünü 12 volt ile besliyorum. Motor maksimum 25 amper ile çalışmakta. Sıkıntı şu; direksiyonum merkezini kendisi bulamıyor(elektronik olarak). Elle kendim ayarlıyorum. Direksiyonu merkeze getirmek için çevirdiğimde motor sürücüye ters akım gidiyor ve motor sürücü kendisini korumaya alıyor. Direksiyonu elle çevirdiğim akımın motor sürücüye gitmemesi ve motorun kalkışlarındaki anlık yüksek akımı önlemek amacıyla kutupsuz kondansatör bağlamak istiyorum. Kapasitesi ve gerilimi hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

Motor Sürücü

bu ters akımları şaseye indiren sürücü tipleri vardı adını unuttum.

software sana mı ait hazır program mı kullanıyorsun mmjoy gibi

Surucunun sadece motor surme degil servo kontrol ozelligi, encoder ile baglantisi olmali.
Enocder bilgisi ile motor sinyalleri arasinda islem yapan bir baska kart var mi?

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,727
Üyeler
3,119
Son üye
İsmail16

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back