MOTOSİKLET PLAKA

salihtr

Yeni Üye
Motorsiklet için katlanır plaka yapmak istiyorum servo motoru kullanarak veya selenoid kullanarak ama servo motor ittirince kapanıyor Mg995 aldım güçsüz kalıyor veya nasıl bir kitleme mekanizması yapabilirim bilgisi olup yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Motorsiklet için katlanır plaka yapmak istiyorum servo motoru kullanarak veya selenoid kullanarak ama servo motor ittirince kapanıyor Mg995 aldım güçsüz kalıyor veya nasıl bir kitleme mekanizması yapabilirim bilgisi olup yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Yay baskılı çelik bilya olur ama kilitlenince açmak için motorun gücü yetermi bilmiyorum.
Mıknatısda olur.,
Dolap kapaklarında kullanıyorlar.

Son düzenleme:

Araştırma yapmanız .

2024 yılı için Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından yayımlanan 2024 yılı Trafik Ceza Rehberine göre katlanır plakalık cezası 2647 TL'dir.
Bu ceza, Karayolları Trafik Kanunu'nun 23/3-c-1 maddesi uyarınca uygulanmaktadır.
Ayrıca, katlanır plakalık kullanan motosikletler muayeneden geçemez.

Forum istatistikleri

Konular
8,639
Üyeler
3,438
Son üye
apo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back