@taydin hocam bu tarz kapasiteleri fuarlarda görmüştüm ama 500F bile çıkmış ama boyut multimetreye göre sanki az büyük.
Aslında bir tane aparat yapacaksın, kablosuz şarj olacak. Masa üstünde bir yere koydun mu kendi hemen şarjını alacak oradan, ne tatlı olurdu.
Sarj edilebilirliğine dair bir bilgi göremedimUltra Lithium 9V Pil 1li Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
Ultra Lithium 9V Pil 1li ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Lityum Piller kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Sanırım hepimizin aradığı böyle bir şey de fiyat fenaymış.
şarj akımını düşürünce ve/veya sabit akım kaynağı ile şarj edince aynısı oluyor mu? telefon şarj ederken hızlı şarj cihazı ile şarj edince de benzer bir davranış gözlemliyorum çıktığı yüzdeden hızla geri düşüyor ama daha düşük akımlı bir şarj cihazı ile edince çok daha stabilSanırım bu kapasitörler için genel bir davranış. Şimdi 10 mF 35 V elektrolitik ile denedim, davranış aynı. 30V a şarj ediyorum, sonra akımı kestiğim anda birkaç saniyede voltaj 25 V lara iniyor.
27781 eklentisine bak
Ben... Ben....Süper kapasitörle pil puntalayanlar var ama bu kadar uzun süre şarjını tutabilmesine şaşırdım.
Sarjli 9V pil istyen bundan alabilir. Fiyati da uygun.
Power-Xtra 9V 220 Mah Kullanıma Hazır Şarjlı Pil - Tekli Blister
Power-Xtra 9V 220 Mah Kullanıma Hazır Şarjlı Pil - Tekli Blister. 9V Uzun Ömürlü Şarj Edilebilir Piller Pilburada.com'da. Şarj Özelliği Sayesinde Uzun Ömürlü Olan Bu Pillere Şarj Edilebilir Pil Kategorisinden Ulaşabilirsiniz.www.pilburada.com
Yaaaaa, bitirme, bende alcam. Bu sayfada 9V sarj aleti linki de vermisler. Oyle bir alet vardi ama 1.2V AA pillerimi bozdu.Bu çok iyiymiş gerçekten. Şöyle her türlü pili (NiCd, NiMh, Lityum) her türlü form faktöründe ve her türlü voltajda şarj eden bir üniversal şarj aleti var mı bildiğin? Orta veya biraz daha üst seviye çin malı olabilir. Bir sürü cihazım var 9V pil ile çalışan ve piller de hızlı bitiyor. Bunlardan alırsam kısa zamanda maliyetini çıkarması lazım.
Bu çok iyiymiş gerçekten. Şöyle her türlü pili (NiCd, NiMh, Lityum) her türlü form faktöründe ve her türlü voltajda şarj eden bir üniversal şarj aleti var mı bildiğin? Orta veya biraz daha üst seviye çin malı olabilir. Bir sürü cihazım var 9V pil ile çalışan ve piller de hızlı bitiyor. Bunlardan alırsam kısa zamanda maliyetini çıkarması lazım.
Şöyle şeyler var. Bir inceleyin isterseniz. Benzerleri aliexpresste gırla. Özellikle imax olan çok popüler. Tabii bu çakması. Orjinali biraz daha pahalı.Bu çok iyiymiş gerçekten. Şöyle her türlü pili (NiCd, NiMh, Lityum) her türlü form faktöründe ve her türlü voltajda şarj eden bir üniversal şarj aleti var mı bildiğin? Orta veya biraz daha üst seviye çin malı olabilir. Bir sürü cihazım var 9V pil ile çalışan ve piller de hızlı bitiyor. Bunlardan alırsam kısa zamanda maliyetini çıkarması lazım.
Hocam sende çok güzel güç kaynakları var.
CC/CV ve OVP özellikli güç kaynağın varsa şöyle yapabilirsin bence.
Olmaz ki o. Sadece LiPo piller icin yaziyor.Şöyle şeyler var. Bir inceleyin isterseniz. Benzerleri aliexpresste gırla. Özellikle imax olan çok popüler. Tabii bu çakması. Orjinali biraz daha pahalı.
SkyRC Quattro Balans Şarj / Deşarj Aleti - Pilburada.com
SkyRC Quattro Balans Şarj / Deşarj Aleti Pilburada.com'da. Tüm Dengeli Lityum Polimer Pil Şarj Aleti Burada. Dengeli Diğer Şarj Aleti Modelleri İçin Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz.www.pilburada.com