Otomatik pilot modu.

Vitamin konusu gerçekten çok önemli B12 vitaminim ne zaman düşsse depresyon ve bunaltı ile birlikte bataklığa saplanmak gibi oluyor ayrıca yürüyüşe çıkmak büyük ölçüde depresyon ve aklımı meşgul eden çoğu şeyi yok ediyor. Bunun yanında biorezonans konusunundaki araştırmaları okumuştum bazı hoş kokuların insan frekansını etkilediği görülmüş en çok etkileyen ise gül esanslı yağ olarak belirtiliyor hatta Aşkın neden gül ile sembolleştirildiğini sorguluyor bir tesadüf olabilir mi diye okuyucuya soru soruyor.

Fiziksel olarak sağlam olmadıkça manevi olarak rahatlamakta pek mümkün değil bence öncelikle bedeni onarmak ondan sonra ruhani olarak rahatlamaya çalışmak lazım diye düşünüyorum.

Ayrıca sigara, alkol v.b maddelerden kesinlikle uzak durulması gerekiyor.

Belki de doğru düşünülüp karar verilemiyor diye beyin kendini otomatik pilot moduna alıp kendini korumaya çalıştışı bir reflex olabilir.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,654
Mesajlar
97,284
Üyeler
2,438
Son üye
İbrahimSönmez

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top