Çözünürlükle alakalı değil sanırım. Çünkü elektrik kablosunu takınca ekrana "sinyal kablosunu takın" diye uyarı geliyor ve o bile bozuk.Ekran kaldırabileceği en yüksek çözünürlüktemi? Çözünürlüğünü artırınca düzelmiyormu?
Kablo yerine tam oturmamış herhalde, çıkarıp tekrar taktım ekran düzeldi.Ekran soketi takılı değilken bu mesaj yazabilir. Ekran pinlerinin soketinden biri ,birkaçı eğilmiş temas etmese renklerden bazıları olmaz .
Fotoğrafdan anlaşılan düşük kalitede ayarlı duruyor gibi.
oynarken elimde kalırsa parasını alıyor musunuz?Kablo yerine tam oturmamış herhalde, çıkarıp tekrar taktım ekran düzeldi.
Büyük katkısından dolayı @posta abime teşekkürü bir borç bilirim.
Fiyatlarımız güncel olup KDV dahildir. Personel indirimi yoktur, cihazlar ile oynarken hor kullanın, bana iş çıksın. Taş mı yiyelim biz
21000 eklentisine bak
Yok ama sana denk gelirse, sana tamir ettirmeden göndermemoynarken elimde kalırsa parasını alıyor musunuz?
ben hayatım boyunca hiç böyle şeylerle oynamadım heves etmezdim bunlarla oynamaya.Yok ama sana denk gelirse, sana tamir ettirmeden göndermem
Bunlar tecrübe oluyorKablo yerine tam oturmamış herhalde, çıkarıp tekrar taktım ekran düzeldi.
Büyük katkısından dolayı @posta abime teşekkürü bir borç bilirim.
Fiyatlarımız güncel olup KDV dahildir. Personel indirimi yoktur, cihazlar ile oynarken hor kullanın, bana iş çıksın. Taş mı yiyelim biz
21000 eklentisine bak
Yalnız abi OZ9938 i nasıl kontrol edeceğimi bilemedim. O yüzden kontrol edemeden taktım gitti. Onun bacaklarını ölçmeyi öğrenmem lazım. Nerede ne görmem gerekiyor bilmem lazım. Bir dahaki arızada desteğinle onada detaylıca bakayım.Arızalı malzemeleri değiştirin . OZ9938 i de devreyi çalıştırmadan önce kontrol edersiniz.
Görüntü de titreme renk kaymaları olursa , ekrana takılan Flex kablo pinlerini silgi ile silersiniz.Ekranı taktım çalıştı ama görüntü bozuk. Kabloyu filan kontrol edeceğim şimdi ama şu ekran aydınlatma kablolarını ters takmış olabilirim. Ondan yapar mı?
20996 eklentisine bak
20995 eklentisine bak
Söküp ölçsem sızdırdığını anlayamam sanırım. Bir bakayım.Filtre kapasitörü sızdırıyor olabilir.
Geçmiş olsun abi. Sen dikkat et kendine gerisi önemli değil.Atölye taşınırken çok yoruldum.
Soğuk algınlığından dolayı bir kaç gün istirahat etmem gerekiyor.
İşler de yarım kaldı
Önceki mesajlarda devrenin şemasını eklemiştim.
Şemaya bakarak ilerlemeye çalışın
Sonrasına bakarız.
Kolay gelsin
Söküp ölçsem sızdırdığını anlayamam sanırım. Bir bakayım.
100uf 450v kapasitör.Ohm kademesinde ölçebilirsin. Ama normal devrede ne kadar voltaj görüyorsa o kadar voltaj verip çektiği akımı ölçersen en garantili ölçüm olur.