Push bildirim özelliği

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
21,745
Hani nasıl mesela Mozilla Thunderbird eposta yazılımı ile, yeni bir eposta gelince sağ altta bir kutu çıkıyor ve yeni mesaj geldiğini bildiriyor. Aynı özellik forum yazılımında da varmış. Onu etkin hale getirdim. Sağ üstte kullanıcı adına tıklayıp "Tercihler" bölümüne girerek "Push bildirimleri etkinleştir" diyebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra, o anda forum sayfası açık olmasa bile, tarayıcıya izin verdiğiniz için forumdaki bütün hareketliliği size bildirecektir.

Aslında birçok sitede bu "bildirim gönderelim mi?" sorusuna gıcık oluyordum, ama bir forum yazılımı için kullanışlı bir özellik, ne dersiniz?
 
Yalnız nispeten yakın zamanda çıkmış bir tarayıcı gerektiriyor. Ben Debian altında Firefox ESR (versiyon 60) kullanıyordum ve bununla çalışmadı. Ama gene aynı Debian altında Chromium 73 ile çalıştı. Firefox ESR 1.5 yıl önce falan yayınlanmıştı, ama herhalde bu "push notification" işi daha sonraki bir sürümde ortaya çıktı. Şu anda en son Firefox'u kurdum (version 69) ve bununla çalışıyor.
 
Ohooo seninki tam antikaymış :D
 
Ben güncel Chrome kullanıyorum. Bende sorunsuz çalışıyor.
Google Chrome 76.0.3809.132 (Resmi Derleme) (64 bit) Sürümü
 

Forum istatistikleri

Konular
5,810
Mesajlar
99,236
Üyeler
2,470
Son üye
motiongraphics50

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top