Int te şemalarıda bulunmuyor bu adaptörün peki bu entegrenin bozuk olup olmadığını test etmemizin bi yolu varmıdır?
@taydin hocaaaaaam entegrenin üzerini okumayı başardım SD4569A
Evet sdc sdc c unutmusum heycandan nasıl okudum.hocam biliyormusun. Eskiden kuçükken oynadığımız macunlar vardı dışına şeffaf ince jeletin sardım bastım üstüne entegrenin cektim harfleri çıktı silik silik ama okumayı başardımÜzerini okudum diye hava atmışsın ama öyle bir komponent yok Şu var:
C harfini yutmuşsun ...
Evet sdc sdc c unutmusum heycandan nasıl okudum.hocam biliyormusun. Eskiden kuçükken oynadığımız macunlar vardı dışına şeffaf ince jeletin sardım bastım üstüne entegrenin cektim harfleri çıktı silik silik ama okumayı başardım
Napçaz şimdi buna hocamValla hiç aklıma gelmezdi. Suç mahallinde polisin parmak izi toplarken kullandığı metot gibi
O entegreyi nasıl bulcam hocam eski galiba elektronikçilerde var mıdır.Onun yerine başka uyumlu bi entegre yokmudur farklı model ama aynı işlevi görenO entegreyi bulacan tabiki
Istanbula da uzağım ama bi telefonla halledilebilir bence bakacağım hocam çok teşekkürler hepinize emeğinizi ödeyememKaraköy'deki dükkanlara sorabilirsin. Özellikle tamircilere yönelik bir selanik pasajı var orada olabilir. Bir de aliexpress'de var ama oradan alınca malum içi boş çıkabiliyor. Boş paket için aylarca bekleyip bir de kargo parası vereceğine karaköy'de bakmak daha iyi olur bence.
Evet başka hurda bir güç kaynağından söküp bunda kullanabilirsin@taydin hocam şimdi aklıma geldide bu entegerelerin model noları var demek bu entegrelerin üretildiği amaçlar da aynı yani şöyle demek istiyorum bu adaptör sonuçta bi güç adaptörüne takılı elimde 3 4 adet pc güc adaptörü var üzerlerini inceleyeceğim bunlarda olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum