Aktif halde UT89X kullanıyorum ve çok memnunum, fakat cihaz taşımak için çok büyük özellikle benim gibi okula multimetre götürmesi gereken öğrenciler için oldukça büyük. Bu alacağım cihaz ne kadar taşımalık bir cihaz olsa da illaki çalışma alanımda da kullanacağım.
Bu sebepten temel özellik olarak
Dt830 boyutlarında;
*DC V ve AC V
*DC A ve AC A
*Kapasitans ve direnç ölçümleri olması şart.
*Fiyat bandım 200TL
Kendim 4 adet cihaz buldum. Bunları sizlerle paylaşıyorum kullanan, öneren, farklı cihaz öneren veya bunları önermeyen varsa yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Multimetre ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Multimetre çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
N11 de 40TL lik kuponum var ondan iki cihazı n11den paylaştım.
Unı-t Ut-123d Otomatik Akıllı Dijital Multimetre en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Only 21,54€, buy best aneng an8008 true rms wave output digital multimeter ac dc current volt resistance frequency capacitance test sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
Only 31,16€, buy best aneng an8009 true rms ncv digital multimeter 9999 counts backlight ac dc current voltage tester sale online store at wholesale price.
www.banggood.com