Olur öyle boşver, acele etmemek lazım Pazara biter mi onu sen bilirsin tabi.probu akım kısmına kaydırmazssak yanlış ölçüyormuş...
ben bu gidişle bu pazar değil 2023 son pazar bitirirm projeyi
Kendi çöktü galiba ses soluk yokOlur öyle boşver, acele etmemek lazım Pazara biter mi onu sen bilirsin tabi.
Ee hala çökme var mı?
hazır paketine lehimledim ve padleri önceden lehimleyip op ampı koydum yerineBelki de opampı yakmışsındır lehimlerken. Bu pirinç tanesi paketlerden bozduğum oldu lehimlerken. Padleri lehim kapla önce ve lehim emici telle emdir. Pcbyi önden ısıtmaya çalış ve lehim pastası da kullan.
ADCnin sample hold kondansatörü dolmuyor olabilir. Adc'ye giden seri direnci düşür, 1k yap mesela 3mA taşıyordur o pinler, olası bir hatada aşırı akım olmaz heralde.hazır paketine lehimledim ve padleri önceden lehimleyip op ampı koydum yerine
5 bacağı lehimlemem toplam 5 saniye sürmemiştir ama yanmış olabilir.
ama şöyle birşey var fluke ile ölçüyorum 100kat artmış voltajı görüyorum dc de rms olmaz ama 300k altında fluke doğru sonucu veriyor.
pico adcsi 300k altında çok küçük bir voltaj ölçebiliyor
LM358'de çıkışda aslaffrekans olmuyordu.ADCnin sample hold kondansatörü dolmuyor olabilir. Adc'ye giden seri direnci düşür, 1k yap mesela 3mA taşıyordur o pinler, olası bir hatada aşırı akım olmaz heralde.
Şu 300 kHz i bir görelim yav. Genliği nedir, DC offset nedir.
arada geliyor gidiyor.Sinyal sürekli değil mi yani? Bir kere geliyor, ondan sonra da gitmiş mi oluyor?
düzenli bir periyot göremedim.Gelip gitmenin bir peryodu yok mu yani?
şöyle birşey yapınca çıkış düz oluyor.Peki opamp girişini şase yaparsan var mı bu sorun?