Ahmet bu devredeki 1 uf ın hemen hiç faydası olmaz adamlar eviren ve evirmeyen girişlere 10 k girişlerden gnd ye 1 nf bağlıyorlar
ayrıca eviren ve eviryeyen girişler nf seviyelerinde kapasite ekleyin diyorlar
Abi Türkiye’de yok demiştiniz sanki
Çünkü adam orada ortamdaki RF ve EMI filtrelenmesinden bahsediyor.Standard gürültülerin filtrlenmesinden bahsediyor.Bu şekilde başka bir yerde görülen devrenin aynısını kurarak birşey öğrenilmez. Nereden biliyorsun? Belki o devre yanlış ...
Kendin tasarlayacaksın, kuracaksın devreyi, yaşayacaksın sorunu, tırmalayacaksın, sorunu çözeceksin, ancak ondan sonra birşey öğrenmiş olursun.
bu ad'nin mühendisi doğuştan öğrenmedi galiba bunları, bu abi'de deneyerek yanılarak öğrendiÇünkü adam orada ortamdaki RF ve EMI filtrelenmesinden bahsediyor.Standard gürültülerin filtrlenmesinden bahsediyor.
O devreyi nereden aldımı sen biliyormusun Anolog Device ın mühendisi anlatıyor.
Bak linkide burda @Bowman eklemişti
.
Burada kaazanç 100 değil 1,1 gibi geliyor bana yanlış mı görüyorum.
real olarak 10kat artıyor abi oBurada kaazanç 100 değil 1,1 gibi geliyor bana yanlış mı görüyorum.
o zaman bu ampı çöpe atma zamanım geldi.100/1000 =0,1 yapar Ahmet
Abi maalesef 6 tane bulabildim 4 ünü ahmete yolladım ikisini kendime bıraktım kullanırsak die ama olurda devrede okeylenirse gene yapacaklara 3 4 adet bulabilirimEvet arattım bulamadım bir yerde. Elinde fazladan varsa senden satın alabilirim.
Önce bilgi toplanır.Videolar seyredilir .Temel kitlerle deneyler yapılır.Deneyerin hesaplamaları tuttuğu görülürse ondan sonra ilerlenir
Ben öğrenerek ilerleyeceğim diye temel konuları bile tartışarak ilerlenmez.
O adamaların seviyesine gelebilmek öyle kolay değil.Adamaların üniversiteyi bitirirken yazdıkları tezdeki seviyeyi senin doçentin anlayamıyor
Önce bilgi toplanır.Videolar seyredilir
Bu op-amplar %90 sahte.
artık bıkkınlık durumuna geldi.
evin elektriğini kestim(sigortayı ayırdrım)
direkt 18650 ile besleyip girişe pot bağladım TC yerine yine adında geçen hiçbirşeyi yapmıyor.
zero drift falan söz konusu değil pota elimi yaklaştırsam 20kHz üste çıkıyor.
bu op-amp ile ben başarılı olsam dahi projede bunu asla kullandırmayacağım, çok nazlı.