Rail to Rail olması gerekmiyor muydu? Bunlar Rail to Rail değil ki.MC4558.
MC6002.
TLC272.
Rail to Rail olması gerekmiyor muydu? Bunlar Rail to Rail değil ki.MC4558.
MC6002.
TLC272.
Ben şöyle düşündüm.16 bit PWM'de 1 PWM count için 1 periyotu 65536ya böleceksin.
Periyot yerine 1sn / F koy.
yani 1 PWM count için
pals süresi = 1sn / (F*65536)
Freakns yukarıdaki grafikten anlaşıldığı şekilde 560Hz ise 27.2 ns gibi bir değer çıkması lazım palsin yğksek süresi.
Evet rail to rail olması gerekiyor ama şuan bulabileceğim küçük voltajlıları değerlendirmek zorundayım internetten alırsam pazartesiden önce elimde olmaz.Rail to Rail olması gerekmiyor muydu? Bunlar Rail to Rail değil ki.
Doğru ama periyot içinde doğru. Yani 1 saniyeyi de frekansa bölüp periyotu bulacaksın önce. O bulacağın süre %100'ün karşılığı senin için.Ben şöyle düşündüm.
65535'de %100 ise.
1 de % kaçtır?
pico geldiğinde bu hesabı yapıp piconun ne kadar hesabımıza optimize çıkardığını göreceğiz.Doğru ama periyot içinde doğru. Yani 1 saniyeyi de frekansa bölüp periyotu bulacaksın önce. O bulacağın süre %100'ün karşılığı senin için.
Benim amacım yarın bu sıcaklık ölçümünü büyük çoğunluğuyla bitirmek.
33 Durak nedir yav? Şehirler arası mı gidiyorsunhatfon bana 33 durak falan
168 otobüsün adı.33 Durak nedir yav? Şehirler arası mı gidiyorsun
32f407 ile SPL çalışırken.16 bit PWM yarine 10 bit ile başla istersen. 1 PWMcount yaklaşık 1ms/frekansa gelir. Sonra bakarsın fazlası lazım mı diye..
Bu 3 işlemci arasındaki fark neolucak Ahmet herhangi biriyle yapınca aynı performansı vericekmi avantajı dezavantajı nolucakhatfonda bulduğum küçük votlaj ile çalışan op-amp'lar.
MC4558.
MC6002.
TLC272.
Birde taydin abinin attıkları.
bu kısım ile ilgileneceğim bu 32F103 için kurduğumuz arduino core dosyalarını HAL ile yazılmışın üstüne giydirmişler bu yüzden HAL kütüphanesi sınırlarında çalışabiliyoruz.
yarın pico gelirse bu derdimiz kalmayacak ama kafamda bu projeyi 3 denetleyici için çıkarmak var
PICO
32F103
ATMEGA328
32F103 için çıakracağımı SPL ile yazacağım hal'ı oldum olası sevmem.
3ünü seçme amacım.Bu 3 işlemci arasındaki fark neolucak Ahmet herhangi biriyle yapınca aynı performansı vericekmi avantajı dezavantajı nolucak
Ahmet çok kafa karıştırıyor. Sen sonucu bekle bence. en son neye karar verilirse o kullanılır. Bu ahmet daha çok opamp yakar, değiştirir.Bu 3 işlemci arasındaki fark neolucak Ahmet herhangi biriyle yapınca aynı performansı vericekmi avantajı dezavantajı nolucak
Kafa karıştırmıyorum yav.Ahmet çok kafa karıştırıyor. Sen sonucu bekle bence. en son neye karar verilirse o kullanılır. Bu ahmet daha çok opamp yakar, değiştirir.
Abi 5 hiç bulaştırmak istemiyorum.TLC272 sanki 3.3 V ile çalışmıyor. 5 V ayarlayabilirsen iş görecek bir opamp'e benziyor. Precision diyor ama pratikten ne kadar precision görmek lazım. Kazanç çok yüksek çünkü. Aslında bendeki SMU ile lineerliğini ölçebilirim. Ozdisanda varsa alayım birkaç tane.