Universal Havya Kontrolcüsü Tasarımı

Anladım yani kolu muadil alıp ucu orjinal yapsak jbcden geri kalır yanı olmaz çünkü kolda ekstrem bişey yok
Muadil kolları hiç görme şannsınız oldu mu acaba? Boyut olarak ta birebir aynılar mı? Ben nano havyanın muadilini almayı düşünüyorum. O yüzden boyutu çok önemli. Yani uç giriş kısmını aynı yapıp boyutunu biraz büyük yapıyorlarsa çok işime yaramaz.

Muadil kolları hiç görme şannsınız oldu mu acaba? Boyut olarak ta birebir aynılar mı? Ben nano havyanın muadilini almayı düşünüyorum. O yüzden boyutu çok önemli. Yani uç giriş kısmını aynı yapıp boyutunu biraz büyük yapıyorlarsa çok işime yaramaz.
Muadillerden t245 gördüm birebir aynı ama nano için şimdi ne desem yalan olur satıcı ile teyitleşmek daha mantıklı olabilir.

Bu proje önümüzdeki Pazar akşamına kadar bitmiş olacak. @Ahmet in bana, dolayısıyla tüm foruma vermiş olduğu sözdür. Hayırlı işler Ahmet. Malzeme ihtiyacın olursa yaz. :D

Bu proje önümüzdeki Pazar akşamına kadar bitmiş olacak. @Ahmet in bana, dolayısıyla tüm foruma vermiş olduğu sözdür. Hayırlı işler Ahmet. Malzeme ihtiyacın olursa yaz. :D
Bana komplo kuruldu.
sen sanki konsola

static void bot(uint64_t bot_count) {
bot_count = bot_count - 128;
}
Yazdın gibi geldi bana abi.
Hallederiz

Bana komplo kuruldu.
sen sanki konsola

static void bot(uint64_t bot_count) {
bot_count = bot_count - 128;
}
Yazdın gibi geldi bana abi.
Hallederiz
Mızıkçılık yapacaksan oynamayalım Ahmet. :katil2:
Ben ağzımı bile açmadım. Sen dedin "bölümü tek başına alırsan havya projesini hafta sonuna kadar bitiricem" diye. Kendi kendine iddiaya atıldın ve kaybettin. Çok da ısrarcıysan konsol loglarını da dökerim buraya. :D

Mızıkçılık yapacaksan oynamayalım Ahmet. :katil2:
Ben ağzımı bile açmadım. Sen dedin "bölümü tek başına alırsan havya projesini hafta sonuna kadar bitiricem" diye. Kendi kendine iddiaya atıldın ve kaybettin. Çok da ısrarcıysan konsol loglarını da dökerim buraya. :D
Şaka yapıyorum abi.
Sıcaklığı okuduktan sonra bitti sayabiliriz
PID öğrendim

Birkaç entegre tespiti yapmalıyz:

sot23-5 kılıfta BX0rG
biraz uzun soic8 kılıfta TI19 4HV
SOIC8 IOR P739G CPBS F9317

IMG_20221214_193019.jpg

Gözlerim 1 numara daha bozuldu ama lehimledim op ampı

Forum istatistikleri

Konular
6,957
Üyeler
2,825
Son üye
karahanli7

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back