aynen öyle abi.Valla ben hala anlamadım Ahmet. termokuplu çıkarıp girişi şaseye çektin, 100 nF ve 10 uF paralel bypass koydun Vcc ye, ve hala çıkışta AYNI gürültü mü var?
Ömer abi gönderdi.Şu an op-amp'ı kendi başına test ediyorsun değil mi?
Datasheete bakınca bu op-ampın osilasyona girmesi için bir sebep yok. Slew rate düşük, bandwidth düşük.
Özdisan'dan almadın mı? Oradan sahte çıkma olasılığı çok çok düşük.
Pinleri yanlış bağlıyor olabilir misin? Bu çipin birbirine çok benzer iki kılıfı var ve pinleri farklı.
21003 eklentisine bak
Datasheete bakınca bu op-ampın osilasyona girmesi için bir sebep yok.
Ahmet bunun bir tarafı 2 diğer tarafı 3 pinli opamp . Besleme doğruysa çıkışa TC mi bağlıyorsun yoksasc ye göre bağlıyorum çünkü nokta var üstünde kesik değil
abi ben yazıyourm ama okumuyor musunuz acaba?Ahmet bunun bir tarafı 2 diğer tarafı 3 pinli opamp . Besleme doğruysa çıkışa TC mi bağlıyorsun yoksa
Abi hadi bu kalibrasyonu sen yaptın, ben yaptım.Adamlar kullanmadan önce kalibrasyonun yapılması gerektiği yazmışlar
Ahmet benden sahte malzeme çıkma ihtimali çok çok düşük o son ihtimal olsun bence.aynen öyle abi.
ve şöyle birşey var havya ucunu herşeyden söktüm skobun bir probu gövde de bir probu tc+da 800hz 900hz 1khz civarında bir frekans görüyorum çakmak ile ısıttıkça.
Bunlar ya diyor beni camdan aşşağı at yada görmediğim büyük bir sorun var
Ömer abi gönderdi.
sc ye göre bağlıyorum çünkü nokta var üstünde kesik değil
Abi Türkiye’de yok demiştiniz sankiBir de en son çevreden gelen common mode gürültüyü elimine edelim. Çık yaylaya, devreyi 3 V pil ile besle, sonra da Owon'un ile aynı ölçümü yap. Gene gürültü oluyorsa o zaman birkaç tane ben getirteceğim şu TSZ121 lardan, burada deneyeyim.
Abi dışarıda da bu şekikde davranırsa OP-AMP değiştireceğim artık güvenini kaybetmiş olacak gözümde.Bir de en son çevreden gelen common mode gürültüyü elimine edelim. Çık yaylaya, devreyi 3 V pil ile besle, sonra da Owon'un ile aynı ölçümü yap. Gene gürültü oluyorsa o zaman birkaç tane ben getirteceğim şu TSZ121 lardan, burada deneyeyim.