Web mağaza açmak için hangisini tavsiye edersiniz ?

Omega

Kıdemli Üye
Katılım
24 Kasım 2018
Mesajlar
2,063
Ufak bir araştırma yaptığımda en iyi web mağazası hazırlayan program olarak aşağıdaki liste çıkıyor.

Bildiğim kadarıyla ,mağaza şablonu oluşturan bu yazılımların Türkiye'ye en uygun olanları 10,11 ve 12 sırada olanlar .Diğerleri öyle veya böyle bir ücret alırken bu son üçü hiçbir ücret almıyor diye biliyorum .Doğrumudur ?

Ayrıca "10+ payment gateways, " den kastedilen 10 dan fazla ödeme türünü destekliyor anlamına mı geliyor.
Ben Opencart kullanmak istiyorum ama bedava olup da daha iyi olanı varsa öğrenmek isterim.

Aşağıdaki listenin linki (Detaylar için)

https://www.websitebuilderexpert.com/ecommerce-website-builders/free-ecommerce-platforms/

web builders.png
 
Tercih yapmadan önce ödeme yöntem/lerini kesinleştirmek gerekiyor. Bu tercihten sonra kararlaştırılan kurumların bazılarının tercih ettiği ya da aktif destek verdiği çözüme yönelmek faydalı olabilir. Diğer türlü müdahale etmesi gereken durumlar olursa çözmeniz ya da çözdürmeniz gerekir. Bu senaryo ücretli olmasından daha önemli bir soruna dönüşebilir...
 
Cevap için teşekkürler. OpenCart Türkye'de yıllardır kullanılıyor diye biliyorum. İnternet'de bunlarla hazırlanmış onlarca örnek gördüm.Ayrıca aktif forum desteğide var diye biliyorum.
En önemli kısmı kredi kartı ile ödeme modülünün kurulması sanırım.Yedek olarak meşhur marketing sitelerindede mağaza açılacak.
Diğer yandan hazır satan türk firmaları da ayarları yapılmış " opencart" ları pazarlıyorlar bunlardan da 2-3 bin liradan az olmamak üzere para istiyorlar.Ürünleri girmek bu fiyata dahil değil
 
OpenCart Türkiye'de çok yaygın ve söylediğiniz gibi aktif forum da var. Tüm kredi kartları ile anlaşmalı bir firmanın aktif eklentisi olmasına rağmen, Temmuz ayında -üstelik PHP geliştiren- bir arkadaşım OpenCart sistemi için SEO link ve Ön Bilgilendirme ve Mesafeli satış sözleşmesini düzenlemem için benden yardım istedi.

Firma bu soruna çözüm getiremedi. Veri yükleme vb. ikinci kere yapıldığında vakit kaybettiren ve çok can sıkıcı olacak tüm işlemlerden önce tüm olumlu işaretlere rağmen sistemden emin olmanızı tavsiye ederim. Bazı şeylerin varlığı, onların çözüm olduğunun garantisi olmuyor.

Diğer yandan çok basit işler bazen çok karmaşık hale gelse de aşılamayacak sorunlar değil, sonuçta oldukça yaygın kullanılıyor.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,782
Mesajlar
98,920
Üyeler
2,462
Son üye
W.A.Semih Aslan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top