Yeni eklentiler

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
21,721
Forumumuza iki yeni eklenti kurdum.

Bir tanesi "Media Gallery". Bununla üyeler, istedikleri gibi fotoğraf albümü oluşturabilecektir. Yaptıkları çalışmalarla ilgili resimler, veya atölyelerini resimleri gibi. Henüz eklentinin türkçeleştirmesini yapmadım. Uygun alt kategorileri de tanımlamadım. Ama ilk başta "Atölyelerimiz" diye bir kategori olacak. Sonradan, gerektikçe yeni kategoriler ilave edebiliriz.

İkinci eklenti, "Resource Manager". Burada da üyeler, belli bir konu ile ilgili makaleler ekleyebilirler. Tüm kullanım senaryolarını ben de bilmiyorum, beraber keşfedeceğiz artık.

Bu yeni eklentilerde kullanılacak içerik ile ilgili mümkün olduğunca kısıtlama koymayacağım, ama aşağıda yazılı olan kuralları mutlaka koymak zorundayım:

1) Telif hakkı konularına dikkat edelim. Telif hakkına tabi olan resimleri eklemeyelim.

2) Forumun konusu ile ilgili olmayan, cinsel içerikli, dini, siyasi içerikler eklemeyelim. Kişisel saldırı ve küfür içeren paylaşımlara da izin verilmeyecektir. Aynı şekilde, lisans ile satılan yazılımlar için crack, key gibi korsan içerik veya linklere de izin verilmeyecektir.

Yukarıda belirtilen ve eminim hepimizin katıldığı kısıtlamaların dışında herhangi bir kısıtlama olmayacaktır.

İyi forumlar!
 
Dil dosyasını paylaşırsan çeviride yardımcı olabilirim.
 
Bir dil dosyası göremiyorum. Benim şimdiye kadar yaptığım, form üzerinden sırayla çeviri. Neyseki fazla cümle yok çabuk hallederim.

Aslında bütün forum yazılımlarında en büyük çeviri gerektiren yer admin sayfaları. Admin sayfalarını çevirmeye hiç gerek yok, kullanıcılar zaten görmüyor orayı ve adminlerin neredeyse tamamı da ingilizce biliyor. Çok daha az çeviri olan kullanıcıya açık yerleri ayrı tutmaları daha mantıklı olurdu.
 
Last edited by a moderator:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,782
Mesajlar
98,920
Üyeler
2,462
Son üye
W.A.Semih Aslan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top