R1 icinde 1W ama 2W taksaniz iyi olur demisler.R2 ve R3 için 0.5W ile değiştirilmesi daha iyi olur denmiş, demek ki ısınıyor bu iki eleman.
Stokta olmayanlar var mesela, şu listede parantez içinde alternatifler belirtilmiş, onları alacağım1n4148 THT olanlar uyar.
1n5408 de hepsi olur. Stokta hangisi varsa alabilirsin.
Muhtemelen bütün malzemeleri aynı yerde bulamazsın. İlla bir eksik çıkar.
Bunu söylemen iyi oldu, değerli bir bilgi yine senden gelenMarka farkı var. Kimisi Çin malı, kimisi bilinen batılı firmalar (Fairchild, Vishay).
Dirençleri mutlaka metal film al. Mavi renkte olanlardan. Onların toleransı 1%
Değerli bir bilgi daha.Dirençleri mutlaka metal film al. Mavi renkte olanlardan. Onların toleransı 1%
Sarı karbonlardan alırsan onların toleransı 5% oluyor.
2SD1047 yok.2SD1047 Özdisan da yok mu ben mi göremedim?
Modeli çok önemli değil. Filitreden 5.1v olarak ayarla, aklına yatanı al.5.1V Zener diyotun tam modelini bilen var mı? Yazısı silik okunmuyor.
Sürüyle yok. 1 tane var. O da 2sc52002N3055 de mi kıymete bindi Benzer kollektör akımı olan, NPN olan ve voltaj dayanımı olan bir transistör seçilebilir. ozdisan'da sürüyle vardır.
Sürüyle yok. 1 tane var. O da 2sc5200
Hangisini alayım şimdi ? Listeyi tamamlayacağım.Evet doğru söylüyorsun. Fiyat da iyi, bit koyun yerine bundan alıp stoklasak mı acaba
Bence 2sc5200 al. 3055'i yakarsan sen üzülmesen bile ben üzülürüm.Şunu mu alayım ?
1 tane 2N3055G alayım.Bence 2sc5200 al. 3055'i yakarsan sen üzülmesen bile ben üzülürüm.