Under Ground
Aktif Üye
3.3 volt çıkışında kaldı sıkıntı. Buzzer ötüyor, 15 ohm direnç gösteriyor. O tarafı komple söküyorum bakalım.
15 ohm direnç normal değermiş. 3.3 volt ve Ground arasından sökülen direnç.3.3 volt çıkışında kaldı sıkıntı. Buzzer ötüyor, 15 ohm direnç gösteriyor. O tarafı komple söküyorum bakalım.
smps devreler yüksüz kaldığında voltajları 3-4 katı çıkabiliyor yukarı.15 ohm direnç normal değermiş. 3.3 volt ve Ground arasından sökülen direnç.
Hurdalik gülünün son hali .19633 eklentisine bak
Onu da alayım bunu da alayım derken bende şaştım. Kartı komple soymuşum.Temiz işçilik ve sağlam sinir sistemi. Helal olsun sabırlı adamsın vallahi.
Ama jumper lar kalmış onları sokmemissin.
Valla 3 te 0 olduk . Bu sefer daha ufak bir power var elimde . Onda şansımı deneyeceğim.Kömür tozundan da aktif karbon filtre yaparsan artık neredeyse tamamından yararlanmış olacaksın
Bulmasam direk çöpe gidecekti. Bulduğum bir cihazdan söktüm komple bu kartları. Aynısından bir kaç tane daha var . Tahminim onlarında içi aynı. Benim olsa ücretsiz bile verirdim ama çöpte de olsa kamu malı. Kurtarmaya çalışıyorum her türlü.Oradaki LM317K lara kaç para istiyorsun
Bulmasam direk çöpe gidecekti. Bulduğum bir cihazdan söktüm komple bu kartları. Aynısından bir kaç tane daha var . Tahminim onlarında içi aynı. Benim olsa ücretsiz bile verirdim ama çöpte de olsa kamu malı. Kurtarmaya çalışıyorum her türlü.
MITSUBISHI olanları kastediyorsun herhalde. Orjinal logolu .6 tane metal OPAMP de var, onların modeli nedir?
MITSUBISHI olanları kastediyorsun herhalde