Yeni üyelikte onay epostası gelmezse

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
21,786
Yeni üyelik kaydını yaptıran kullanıcılar: Eğer yeni üyelik onay epostası gelmezse, o anda çevrim içi olan forum yöneticilerine özel mesaj gönderebilirsiniz. Yönetici sizin hesabınızı herhangi bir eposta onayına gerek kalmadan aktif hale getirecektir.

Üyelik onay epostasının gitmemesinin sebebi büyük ihtimalle forum sunucusu üzerinde çalışan eposta sunucusunun yapılandırmasında bir eksikliğin olması. Bu eksiklikten dolayı özellikle Outlook, Gmail, Hotmail gibi eposta servis sağlayıcılarında onay epostası spam kutusuna düşüyor.
 
Dahili eposta sunucusu yerine outlook, gmail gibi bir servis sağlayıcı üzerinden onay postası gönderilmiyor mu. Sadece onaya özel, günlük epostaların hepsi olursa ya paralı ya da spam sayılıp bloke olur.
 
Dahili eposta sunucusu yerine outlook, gmail gibi bir servis sağlayıcı üzerinden onay postası gönderilmiyor mu. Sadece onaya özel, günlük epostaların hepsi olursa ya paralı ya da spam sayılıp bloke olur.

Gönderilir. Benim fastmail'de hesabım da var zaten. Ama o zaman eposta göndericisi benim şahsi email adresim olur. Ama forum sunucusunda eposta sunucusu olunca eposta göndericisi noreply@mekatronik.org olarak yapılandırabiliyorum, ve bu daha mantıklı.

Muhtemelen sunucuda SPF ayarının yapılması lazım. SPF olmayınca bu bilinen büyük eposta servisleri yüksek bir spam skor veriyordur.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,828
Mesajlar
99,441
Üyeler
2,476
Son üye
mrmandos

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top