Yerli üretim olması sevindirici ama birikim'de fiyatının 7.5 dolar olması üzdü. Bu haliyle çok iyi batarya üreticilerinden (LG, Samsung) daha pahalı. Umarım zamanla fiyat politikası oturur ve iç pazara uygun fiyatlı pil satarlar.
44 yaşındayım. Paradan 0 atılması hariç hiçbirşeyin ucuzladigini görmek nasip olmadı.Zamanla ucuzlar mutlaka. Önemli olan o teknolojinin Türkiye'de olması. Yarın bir ambargo yersek pahalı da olsa üretebilmeliyiz.
Züğürt tesellisi mode : On . Northridgefix abim ev alacakmış. Baktığı evlerinde videosunu yüklüyor. Hanıma biz ölmüşüz dedim ya . Ne biçim bir fakirlik icinde yaşıyoruz. Alıştığımız için farkında değiliz.Fiyat artışının enflasyon altında kalması da bir ucuzlamadır
Amerikadaki evlere bakınca insan gerçekten kafayı yiyor, biz ölmüşüz ağlayanımız yok moduna giriyor.Züğürt tesellisi mode : On . Northridgefix abim ev alacakmış. Baktığı evlerinde videosunu yüklüyor. Hanıma biz ölmüşüz dedim ya . Ne biçim bir fakirlik icinde yaşıyoruz. Alıştığımız için farkında değiliz.
Bilimsel metotlarda pilin incelemesi yapılmış
Farklı sitelerde daha ucuza bulmak mümkün olacaktır. Ya da toplu alımlarda.Yerli üretim olması sevindirici ama birikim'de fiyatının 7.5 dolar olması üzdü. Bu haliyle çok iyi batarya üreticilerinden (LG, Samsung) daha pahalı. Umarım zamanla fiyat politikası oturur ve iç pazara uygun fiyatlı pil satarlar.