Ben takip ediyorum bu arkadaşı. Bilgili birisi. Yanlış hatırlamıyorsam soft power butonu devresini bunda görmüştüm.
Bu videoyu daha izlemedim. 1-2 saat içinde izlerim.
Her ne kadar gerçek bir süper kapasitör olmasa da, kendi süper kapasitörümüzü yapacağımız bir proje ile ilgili olacak... dedi 30. saniyede.Eleman iki aluminyum folyo ve fırın kağıdı ile 100 Farad'lık süper kapasitör yapıyor Veya bizi uyutuyor gene, daha önce de devir daim makinası yaptım demişti sonra da hileyi anlatmıştı.
Ne düzenbazı! Devam etseydin Youtuber derlerdi.Bu yolda devam etsem tam düzenbaz olurdum ben yahuu.
Ben de YouTube bildiğim ve yapabildiğim kadarıyla video atıyorum naçizane kanal linkini bırakıyorum.
Malesef kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz ama aşağı yukarı aynı cihazlardır diye tahmin ediyorum.Bu model ile sizin incelediğiniz model arasında ne fark vardır hangisini tercih etmeli?LC100A Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans LCR Metre Motorobit - Motorobit.com
LC100A Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans LCR Metre LC100A Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans LC Metre LC100A 2.5 LCD Dijital Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans (L / C) Metre, 1pF-100mF kapasitansını ve 1uH - 100H endüktansını ölçebilir. LC rezonansı prensibine dayanan bu cihwww.motorobit.com
Ben üstü kazınmış komponentleri tesbit etmek ve bobin ölçmek için aldım kondansatör için elimde iki farklı ölçü aleti var ama bobin ölçen bir alet yok... Siz malzemeyi mi tesbit etmek istiyorsunuz yoksa yüksek çözünürlük mü buna karar verip 2 cihazdan birini tercih edebilirsiniz.Lc100a için 0,01 pF çözünürlük verilmiş sizdeki 30 PF.Ama sizdeki çok güzel resim olarak komponenti teşhis ediyorken Lc100a sadece kondansator ve endüktor ölçüyor.
O videodaki smd komponet ölçümü yapabiliyor, 9vluk pil ile çalışıyor, 3 farklı dirençi aynı anda ölçebiliyor, minik ledleri yakarak voltunu test ediyor, diyotların ki buna led diyotlar da dahil ayaklarının gönünü gösteriyor ,3 bacaklı komponent de ölçebiliyor, dirençlerde nekadar kayba uğradığını söylüyor, Ekran kalitesi diğerininkinden çok çok iyi ve bu cihazı atmega-328in mikroçipi ile programlamışlar. Benim tavsiyem arkadaşın paylaştığı olacaktır.Bu model ile sizin incelediğiniz model arasında ne fark vardır hangisini tercih etmeli?LC100A Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans LCR Metre Motorobit - Motorobit.com
LC100A Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans LCR Metre LC100A Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans LC Metre LC100A 2.5 LCD Dijital Yüksek Hassasiyetli Endüktans / Kapasitans (L / C) Metre, 1pF-100mF kapasitansını ve 1uH - 100H endüktansını ölçebilir. LC rezonansı prensibine dayanan bu cihwww.motorobit.com