insanların adreslerindeki internet bağlantısı ile benim taşındığım ev ne alaka ?wifileri nasıl açıklıyorsun
ayrıca apartman değil müstakil
insanların adreslerindeki internet bağlantısı ile benim taşındığım ev ne alaka ?wifileri nasıl açıklıyorsun
ben sonuca bakarım, sonuç başarılı ise herkes hacker olabilir.Python kullanıyor değilmi hackerlar
Silivri soğuk olur beillegal wifi şifresi öğrenme yöntemi;
birinci ve en etkili yöntem wifi şifresini direk internet sahibinden istemek. tabi yüz yüzde değil. aynı isimde 2.bir şifresiz wifi ağı oluşturuyoruz. kurban şifreli bağlantıdan düşüyor. sizin oluşturmuş olduğun wifi ağına otomatik bağlanıyor. internete girmeye çalıştığında karşısına sizin oluşturmuş olduğunuz wifi şifresi soran web sayfası çıkıyor. kullanıcı şifreyi girdiğinde şifre sizin bilgisayarınızın ekranına düşüyor. web sayfası türkçe olursa işiniz daha kolay olur.
ikinci yöntem ise havada uçuşan dataları toplayıp (handshake yakalama) içindeki şifreyi işlemciye kırdırma. çok zaman alan bir işlem eğer şifre 123456789 değilse
hackerlar için özel olarak hazırlanmış linux işletim sistemi kali aracılığı ile birçok wifi kırma yöntemi var.
birinci yöntem için;
ikinci yöntem için;
ben olmam ne milletin şifresiyle ne interneti ile işim olur kimsenin hakkına giremem kusura bakmaben sonuca bakarım, sonuç başarılı ise herkes hacker olabilir.
Esp+wifi modülüsen ne yapardın çok bilmiş! biraz damarına basayım
yapmadığın sürece suç işlemiş olmassın. bu bilgilerle kötü olan şeyleri görüp kendini korursun.Silivri soğuk olur be
ben olmam ne milletin şifresiyle ne interneti ile işim olur kimsenin hakkına giremem kusura bakma
sonuç olarak?Esp+wifi modülü
Sadece kütüphaneleri yazıyorumsen ne yapardın çok bilmiş! biraz damarına basayım
from pywifi import PyWiFi, const
import argparse
import sys
import os
import platform
import re
import time
sızma tesyi yapabiliriz wifi cihazlarımız içinkütüphane yazmakla olmuyor bence. ne yaptın da neyi başardım bu önemli... biraz daha açıklayıcı olursan bizde kendimizi savuna bilelim