aşı tehlikesi hakkında.

Bir yakınımda LUPUS gelişti. Ve geçen hafta vefat etti. Doktor tarafından söylenen şey "bu hastalığı zaten taşıdığı ama henüz ortaya çıkmadığı, aşı sonrası çıkmış olabileceği"..... Tabi kimse ispat edemez.

Yani aslında kronik bağışıklık hastalığı olan Covid'de olsa aşı da olsa altta yatan hastalık sorun çıkarabiliyor. Geçen aşı sonrası sedef alevlenmesi ile ilgili konuyu atmıştım. Belki milyonda bir ihtimal ama böyle durumlar var. Milyonda 0.01 bile değildir tabi bunu yaşayanlar.
Başınız sağolsun...

Koronavirüs ile veya başka yolla maalesef benzer acıları yaşıyoruz.

Dünyadan ayrılacağız, mezar taşımızda ne yazdığı sadece oraya sağ iken gelenleri enterese edecek...

Ancak "bilimsel"lik adına akletme metotlarına ve insanlık ilkelerine aykırı biçimde yürütülen algı yönetimi amaçlı olgulara açık hale gelmek sadece bireylerin hayatını değil, bütün toplumları mahvedebilir...

Unutmayalım, insanlığa her zaman büyük korkular üzerinden büyük acılar yaşatılmış bir dünyada yaşıyoruz...

 
Hâlâ aşı karşıtlığı diyerek laf cambazlığı yapıyorlar. Aşı karşıtı değil güvenirliği onaylanmamış ruhsatı alınmamış sıvılara ve baskıya karşılar.
 
Arkadaşlar 65. mesajımdaki paylaşımı Facebook hesabımda da yapmıştım. Facebook paylaşımımı silmişler. Konuyu İlk payaşım yapan Araştırmacı Yazar; Abdullah Çiftçi nin hesabından da silinmiş.
Paylaşımı ilk yapan site İngiltere kaynaklı tabiki oradaki Technical_Briefing_20 raporunu silememişler. Rapordaki açıklamaları incelerseniz paylaşımın doğruluğunu kanıtlıyor.

Link adresi:

Technical briefing 20
 

Ekler

  • Technical_Briefing_20.pdf
    2.5 MB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
virüs için iyot tedavisi umut vaad ediyor. lugol çözeltisi .
 
Ben aşı olduğum zamandan beri kokuları net alamıyorum 2 tane bio oldum insanların burası rezalet kokuyor dediği yerlerde koku duymuyorum veya mis gibi yemek kokuyor denilen yerlerde ben bu kokuları almıyorum virüsten önce hatta aşı olana kadar böyle bir şikayetim yoktu aşı olduktan sonrada hemen fark etmedim bu durumu
 
Üstad ilk mesajında mRNA aşılarını tavsiye ediyorsun şimdide aşı olanların x27 olarak c19 yakalandığı bilgisi veriyorsun hangisi karar ver.
 
arkadaş çok atıp tutmuş ama kaynak göstermemiş, üzerinde oturduğundan herhal...
 
Üstad ilk mesajında mRNA aşılarını tavsiye ediyorsun şimdide aşı olanların x27 olarak c19 yakalandığı bilgisi veriyorsun hangisi karar ver.
aşı olmayın diyorum. mutlaka aşı olmak istiyorum diyene mrna önerdim. virüsün sadece bir kısmı kullanıldığı için. virüsün biyolojik silah olduğunuda yazmışım. çarpıtmayın.
 
aşı olmayın diyorum. mutlaka aşı olmak istiyorum diyene mrna önerdim. virüsün sadece bir kısmı kullanıldığı için. virüsün biyolojik silah olduğunuda yazmışım. çarpıtmayın.
Çarpıtma yok üstadım. Aslında iyilik yaparken belki kötülük yapıyor olabilirsiniz. Böyle hayati bir konuda kurumların ve üreticinin dahi sorumluluk almadığı bir sıvıyı tavsiye değil hiç söz etmemek gerek . Sonuçlar ortada görmek isteyene. Siz iyi niyetle çıktığınız yol başkasına kabus olabilir. Kusura bakmayın ben yanlış algıladım.
 
Deprem bolgesinde bir amcayla tanistim, 70 yaslarinda tatli bir adam. Yalova da otururmus, deprem bolgesine yardim icin gelmis. Karisina bakmis 5 yil boyunca, yatalak bir kadincagizmis. Vefaat edeli de bir yil kadar olmus. Arkasindan koronavirus salgini baslamis, bunun moral bozuk tabi.

Hastalanmis, hastaneye yatirmislar. Teshis elbette koronavirus Diyor ki 10 kisiydik oda da, hepimiz yasliydik. Ilaclar , hemsireler, robot gibi kiyafetler. Cocuklar bile gelmiyor yanimiza.

Olmek istemis, verilen ilaclarin hic birini kullanmamis. Agzina almis almis tukurmus. Saniyormuski ilaclari yutmazsa olecek. Digerleri oldu, yerlerine yenileri geldi ben daha olmedim diyordu :katil1:
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,978
Mesajlar
101,946
Üyeler
2,514
Son üye
evrenbasaran

Son kaynaklar

Son profil mesajları

deneyci wrote on hakan8470's profile.
Sibonge uNkulunkulu ngokuhlukahluka asinike kona.

Bu hangi dil? :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
Back
Top