hakan8470
abantu
Dua et te benim gibi biri temizlik icin girmesin oraya@hakan8470
Bardakları söktüğüm cihazların vidaları ve ufak parçalarını koymak için kullanıyorum.
Dua et te benim gibi biri temizlik icin girmesin oraya@hakan8470
Bardakları söktüğüm cihazların vidaları ve ufak parçalarını koymak için kullanıyorum.
Aletlerin kablo sayilarida artinca sikinti oluyor Dogan abi solemedi deme
Büyüteci nereden aldınız acaba? Bu arada çok güzel olmuş5-6 Ay önce hobi masamı yapmaya başladığımda ilk hali ve aldığım ilk ekipmanlar ve masa düzeni
5-6 ay içinde aşağıdaki gibi oldu. Forumdan öneride bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Duvarlara delik delme, raf montajları ve yerleşimi tamamen bana ait
An itibarı ile hobi elektronik masamın son hali bu şekilde.
Düzenleme konusunda önerileriniz varsa seve seve duymak isterim.
33496 eklentisine bak
Burası hanımın bölge sınırlarına giriyoro odanin kapisinin arkasinda yer yok mu abi
Tam kablo askilik yeri orasi
Büyüteci nereden aldınız acaba? Bu arada çok güzel olmuş
İlk sıradaki cihazların modelleri ve işlevi hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.5-6 Ay önce hobi masamı yapmaya başladığımda ilk hali ve aldığım ilk ekipmanlar ve masa düzeni
5-6 ay içinde aşağıdaki gibi oldu. Forumdan öneride bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Duvarlara delik delme, raf montajları ve yerleşimi tamamen bana ait
An itibarı ile hobi elektronik masamın son hali bu şekilde.
Düzenleme konusunda önerileriniz varsa seve seve duymak isterim.
33496 eklentisine bak
Memnun musunuz peki?NEWACALOX üç bölüm katlanır kolu büyüteç iÅık 5X kaynak büyüteç 80 SMD LED lambalar tırnak aydınlatma okuma onarım - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Evet fiyatına göre güzel diyebilirim şimdilik.Memnun musunuz peki?
Benim satın aldığım yer mi orası? İçinde GSM ismi geçen firma?Geçen tahtakalede Amscope satan yere gittik. Ama kamera takılı değildi o yüzden göremedim nasıl bir farkı olduğunu. Yoksa alacaktım
Yarın yakından fotolarını ekleyim.İlk sıradaki cihazların modelleri ve işlevi hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.
Benim satın aldığım yer mi orası? İçinde GSM ismi geçen firma?
Hayır, kamera almadım daha. İnternette inceleme var ama.Ertelgsm. Sen deneyebildin mi kamera ile?